Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit tettetek amikor nem egedtétek meg a pasitoknak hogy a szátokba élvezzen de ő ezt mégsem vette figyelmbe és orál közben ment el?
amikor nem engedtem és ugy élvezett a számba akkor igenis megharagudtam rá, mert nem ezt beszéltük meg.
általában engedni szoktam, de kérem hogy jelezze mielőtt elmegy.
Nem voltam még ilyen helyzetben(én eddig még mindig engedtem, nekem ez hozzá tartozik, max nem nyelem le, ha oylan kedvem van..),de valószínűleg megharagudnék.
Itt arról van szó, hogy nem tisztel annyira, hogy figyeljen a kéréseimre, ez pedig nagy probléma,mert szerintem a tisztelet a kapcsolat alapja..Persze véletlenül is előfordulhat fiatalon, vagy ha én vagyok neki az első, akkor nyilván elnézőbb lennék, mert lehet csak nem ismeri a testét, de egy felnőtt, tapasztalt párnál ez probléma lenne..
Nem volt ilyen eset, normális pasikkal hozott össze a jó szerencsém. De, ha ilyet kérek és valaki ennek ellenére semmibe veszi a kérésemet, abban a pillanatban szerintem simán arcon köpném vele.
34N
"vagy inkánn onnantól engedtétek neki?"
Nem csak neki, de soha többet másnak sem engedném az orált. A bizalom 0%-ra süllyedne ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!