Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Húzzam egy kicsit a dolgot? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húzzam egy kicsit a dolgot? L

Figyelt kérdés
Van egy fiu, akinek megmondtam, hogy kiprobalhatnank egyutt a dolgot. Azt mondta, atgondolja es ennek mar tobb hete. Nemreg irt, hogy mehet. Nekem ez nem az igazi igy, gondolom nem talalt mast es ezert jo leszek neki en is. Meg mindig akarom vele, mert ugy erzem tobbet nyujthatna nekem, mint mas, de nem tudom...
2018. márc. 26. 09:17
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem tudod akkor alkalmatlan vagy a nemi életre,ha arra gondoltál.
2018. márc. 26. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Felkínálod magad, majd pár hét gondolkodás kell neki, hogy eldöntse megdug-e? Megérdemlitek egymást!
2018. márc. 26. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Én még aznap kopogtattam volna az ajtódon..heteket gondolkodni ezen..pff.
2018. márc. 26. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha ilyen tesze-tosza, jót ne várj tőle. Lépj tovább!
2018. márc. 26. 10:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondolom még szűz és még nem volt teljesen felkészülve a dologra lelkileg. Főleg ha valami nem is átlagosat kértél tőle. Nem mindenki olyan, hogy a legyet is röptében... A leírásodból úgy tűnik, nem jártok. Lehet, hogy az a fajta, aki igényelné hozzá az érzelmeket is. Vagy vallásos(neveltetésű) és ez okoz neki gátlásokat. Azt nem tartom valószínűnek, hogy amikor ezt kérted tőle, akkor az lett volna a gondolata, hogy "húú, ez tök jó, de keresek rá mást".

Viszont ha tudtok vele értelmesen beszélni, akkor esetleg rákérdezhetsz, hogy biztosan akarja-e vagy miért gondolkodott annyit (de figyelj, hogy ne érezzen kérdőre vonást a hangodban)!

2018. márc. 26. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez igy egy nagy bénaság mind kettőtöktől.
2018. márc. 26. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!