Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzó szexuálisan egy lánynál a tetkó?
Lány vagyok,de én egy tetkót csak akkor tudok értékelni,ha van személyes jelentése vagy háttértörténete,vagy ha tényleg baromi jól néz ki.
Tud izgató lenni persze,de én pont attól vagyok rosszul,ha valaki egy édes kis pillangót varrat magára. Mármint nem élethűt,hanem amilyet az óvodások kapnak lapon vastag körvonalakkal és kacskaringós mintákkal.
De ez az én véleményem,másnak biztosan bejön.
Szexuálisan semmiképpen.
Szex közben nem ábrákat akarok nézegetni.
Egyébként is olyan egy tetovált nő mintha most szabadult volna a sittről...
A szépség összefügg a sztenderdekkel. Nem találnék szépnek senkit, akinek a homloka közepén egy mély gödör volna, sem akinek az arcán egy szőrös kinövése, mert az ember általában nem ilyen. Jellemzően van egy "szabványos" emberi test, minél jobba közelíti valaki, annál szebb. Létezik még egy dolog: a szimmetria. Aki nagyon eltér tőle azt kevésbé látjuk szépnek.
A tetoválás mindkét szépségeszményt sérti, legalábbis tipikusan. Most nem beszélek a melleltávolítás utáni bombóudvar-plasztikáról... Maga a rávarrt kép lehet esztétikus, mégis disszonáns - legalábbis nekem.
Ez az én magyarázatom.
Ezzel együtt, láttam már kivánatos női testet tetkóval, de abban nem vagyok biztos, hogy nem lett volna-e még jobb nélküle.
Az éretebb, felnőttebb ffiaknak többnyire nem tetszik. A tizen-huszon éves korosztálynak igen.
Az a baj vele, hogy mist husz évesen szépnek találod öket, de harminc fölött meg fogod bánni.
Hagyjátok, szent meggyőződése, h ez minden pasinak bejön. Csak nem értem, akkor miért klérdezi meg, és miért nem fogadja el, h az érettebb korosztály többségének nem jön be. Ahogy a válaszadók közül is többen nem tetszésüket fejezték ki.
Ezzel nincs gond, olyan pasival kell együtt lenni, akinek tetszik és kész. De ő ezt nem fogadja el, nyilván ez az egyetlen aduja, mert esze nem sok.
#4 vagyok!
Csak szeretném jelezni, hogy 49 évesen eléggé felnőttnek és érettnek tartom magam, nekem mégis tetszik! Szerintem nem kellene mások nevében véleményt mondani és általánosítani! Én legalábbis senkit nem kértem meg rá, hogy a nevemben beszéljen. Én is a SAJÁT véleményem írtam le, úgy gondolom a kérdés is egyénekre vonatkozott, nem statisztikán alapuló válaszokat vár a Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!