Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti takaró alatt szexeltek vagy nem? 20l
Figyelt kérdés
2018. márc. 24. 21:35
11/15 anonim válasza:
eddig még sose.
illetve mégiscsak volt 1x.
összebújva feküdtünk ment a tv és az öccse meg ki-be járkált a szobába és akkor szinte teljesen mozdulatlanul feltűnés mentesen becsempésztem a takaró alatt.
de egy olyan gátlásost,aki csak takaró alatt lenne képes,szerintem nem tudnék sokáig tolerálni.
szóval vagy gyorsan meggyógyulna agyilag és megszereti magát,vagy kiábrándulok.
nem szeretem ha valaki ilyen szélsőségesen önző,hogy végig magával és az akaratával,gátlásaival van elfoglalva a partnere helyett.
12/15 anonim válasza:
Mi nem. Nincs alatta hely,túl meleg van. Az "akrobatikusabb" pózok úgy nem sikerülnek (de még egy szimpla lovagló vagy kutya sem).
14/15 anonim válasza:
Álltalában lekerül a takaró...
15/15 anonim válasza:
Takaró alatt? Az sem szex az is biztos! Csak valami bénázás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!