Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » D-nél nagyobb kosárral rendelk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

D-nél nagyobb kosárral rendelkező lányok, mennyire büntetés és mennyire öröm, hogy ekkorák?

Figyelt kérdés

2018. márc. 23. 22:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyobb D kosárnál de nekem már ez is átok

jobban szerettem terhesség ész szülés elött a B kosaras cicijeimet, Volt Egyetemen egy évfolyam társam G kosaras mellekkel. hát bszzus 1 melle volt akkora mint nekem a kettő együtt. Én ezekkel szenvedek. hát nem tudom milyen élete lehet G-s cicikkel de durva

2018. márc. 23. 22:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem valami kényelmes.
2018. márc. 23. 22:59
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon nehéz olyan felsőt találni, ami csinos, ugyanakkor nem mély a kivágása. Kabátból legalább 44-46os méret kell a melleim miatt, pedig alakom nem indokolná. Hason aludni lehetetlen, kényelmes és egyben szexi melltartót találni ritkaság számba megy. Gyakran fáj a hátam is miattuk. Sportolni nagyon körülményes, futni, ugrálni nem tudok, a sportmelltartót a hagyományos melltartóra veszem és kb semmit nem ér. Ami a legbosszantóbb, hogy a férfiak nagy része képtelen a szemembe nézni, csak a melleim bámulják. Előnye nem igazán van. Szeretnék belőle levetetni.
2018. márc. 23. 23:08
 4/16 Drazicc ***** válasza:
31%
Utolsónak: vállalok mellkisebbítést kézrátétellel, sikertelenség esetén pénzvisszafizetési garancia.
2018. márc. 23. 23:11
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
Nagy melleim vannak, de nem olyan nagy hátrány, mint ahogy előttem elmondják. Gombos dolgokkal nem vagyok jóban, de igenis lehet azért szép fehérneműt találni, bár nem olyan egyszerű, mint átlag méretre vásárolni. A sportnál sem akadály, csak rendszeresen kell csinálni. Régebben nekem is fájt a hátam, de az edzés segített, és minden intenzitású sporthoz kapható sportmelltartó.
2018. márc. 23. 23:45
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Utolso I mellekkel hogy a viharba kapsz szep melltartot ?

Es hogyan sportolsz ? Ha fursz ugrasz intenzivebben mozogsz kb 5 perc es leszakad a hatad nyakad vallad.

Spec sportmelltarto nincs is ekkora meretben es kb semmit nem er.

Szoval a nagyon nagy mellet en hatranynak ereztem mindig.

Osszesen 3kg operaltak le most D meret es a vilag ezerszer konnyebb lett. Igy sem kicsi de mar elheto meret.

2018. márc. 24. 05:06
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
Nekem műtét elött F kosarasak voltak, most B talan C. Viszont a mostani felsőim jobbán állnak kicsit nagyobb mellű nőkön, mint amilyen én vagyok. Engem zavar, hogy ennyire kicsik lettek. 18 évesen nem gondoltam át ezt az egészet.
2018. márc. 24. 10:00
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
85G kosaras melltartót hordok. 160/55/23 vagyok. Nem egyszerű velük az élet. De mindent meg lehet szokni. Mióta edzek minden nap rájuk, illetve az őket tartó és álltaluk terhelt izmokra sokkal könnyebb az életem. Nem fáj a hátam azóta, sem a vállaim és valamivel feszesebbek is lettek. Úgyhogy en szeretem őket. A sport melltartóról meg annyit, hogy minden megoldható. Van pár szabadalmaztatni való megoldasom. 😀 Van egy küzdősportoknál használt mellpáncélból átalakított melltartóm. Meg egy motoros mellvértből készült is. Ezek a legjobbak kb. Szinte odaszögezik fixen őket.
2018. márc. 24. 10:29
 9/16 anonim ***** válasza:
26%
Hát ezeket már tényleg szabadalmaztatni kéne.
2018. márc. 26. 23:38
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
85F... Nagyon nem vagyok kibékülve a melleimmel, állandó harc a fürdőruha vásárlás, mert ami kosárban jó, az körben bazinagy.
2018. jún. 21. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!