Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a jobb csaj szerintetek: Dukai Regina, Zimány Linda vagy Bódi Szilvi?
elsősorban ferfiak velemenye erdekel amugy :D
esetleg lezbiké
Zimány Linda mondjuk régebben sem tetszett, mostanában viszont úgy néz ki mint egy rém (szembe jött velem a Westendben és határozottan megijedtem, amikor megláttam, olyan szörnyfeje lett).
Dukai Regina nekem régebben bejött, sőt, amikor vagy 8 éve találkoztam vele, odáig voltam érte meg vissza. Viszont nemrég újraláttam és meg van öregedve. Tökre elvesztette a varázsát. Rám legalábbis már semmilyen hatással nem volt.
Bódi Szilvi debreceni, mint én, de érdekes módon vele sohasem találkoztam. Ő fiatalon nekem nem tetszett, viszont mostanság még is ő tetszik nekem a legjobban. Talán azért mert én is öregedtem és már a vele korú milfek jönnek be (bevallom a didkói vonzanak leginkább).
A Bódi! Nem baj, hogy van benne cigány vér, dugnám keményen!
A Dukai se rossz bőr, de nem a zsánerem, a Zimány meg régen egész jó bőr volt, de szétcseszte magát. Ahogy most kinéz, az kész rémálom.
Novodomszky Èva.
Amúgy kiöregedett qrvàkat soroltàl fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!