Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Milyen volt az eddigi legjobb ès a legdurvàbb szexetek?
Egy szexkapcsolatomban éppen ilyen pózban csináltuk:
És amikor elélveztem állva maradt a farkam utána és úgy éreztem hogy még folytatnunk kell. Élvezés előtt kihúztam a farkam és rá és magamra élveztem, aztán felhúztam egy óvszert, hogy sperma nyilván ne kerüljön sehová és úgy folytattuk, majd utána szexeltünk tovább és elélveztem még egyszer.
Nem tudom ez mitől lehetett, de nagyon jó volt, viszont azóta sem sikerült reprodukálni hogy élvezés után is állva maradjon a farkam és folytassam a szexet. Az viszont hatalmas volt.
A legdurvább egy 60 évessel volt. Ilyen vadul és hangosan élvezni meg senkit nem láttam előtte, a spriccelésről nem is beszélve.
38/F
Felszedtem egy szolid, csöndes kis alacsony nőt. Úgy alakult hogy eljött a lakásomra, csókolóztunk, közben már bevadult, éreztem hogy nem lesz hétköznapi. Amikor beletoltam elkezdett hangoan üvöltözni, dobálta magát, a hátamba nyomta a körmét és végigszántotta vele, azt hittem megnyúz elevenen. Le kellett szorítani mindkét kezét a feje felé és egy pillanatra sem elengedni mert akkor mehettem volna az ambulanciára összevarratni magam.
Totál hátrafaszítettem mindkét kezét, gyakorlatilag mintha megerőszakoltam volna. Amikor orgazmusa lett úgy ordított vagy 2-3 percig hogy zengett az egész ház, közben bepisilt. A végén elárulta hogy 2 éve nem volt pasival.
Egy csajt a pasija előtt hárman fektettünk meg.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!