Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire kockáztattok maszturbááskor? 18/F
Teszem azt nappal, mikor szülők otthon vannak, ti rá mertek rántani a szobátokban?
Szülők mennyire vannak ilyenkor képben a dologgal? Szobátok zárható?
maszturbáláskor*
bocsesz
Srácként nehezebb a dolog, a maszti utáni takarítás a legnagyobb buktatója az akciónak.
Az a baj, hogy szinte mindig van valaki itthon, ezért amikor nagyon elkap a vágy, akkor nem tudom hogy hol zavarhassam le titokban.
Fura, h a szuleid atjarohaznak nezik a szobadat... Pedig voltak ők is fiatalok, emlekezhetnenek, hogy megy ez. En is reg voltam fiatal, de nen vagyok amnezias. Na mindegy.
Csinald a WC-n es zsepibe elvezz. Gondolom a WC-ben magad lehetsz...
Igen, túlnyomórészt a WC-ben szoktam lezavarni, de ott sietnem kell, nem szeretem elkapkodni a dolgot. Az ágyamban sokkal jobb, kényelmesebb és addig csinálhatom ameddig akarom, nem döngetik a mosdó ajtót.
Nem mondom azt, hogy állandóan bejárnak a szobámba, de teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor toppannak be.
A lenyelősdit pedig nem akarom bepróbálni. Nem undorodom a spermámtól, de ez már átlépi ezt a határt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!