Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik a legjobb szexpóz, ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legjobb szexpóz, ami a legjobb a lánynak?

Figyelt kérdés

Az a célom, hogy minél jobban élvezze a szexet a párom.

Misszionárius pózt használjuk, de most valami újat szeretnék, ami jobb nála, élvezetesebb a lány számára.

2018. márc. 22. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Próbáltátok a misszionáriust feldobni pl. úgy, hogy a két kezeddel nagy terpeszben széttartod a barátnőd lábait? Úgy talán más szögben, mélyebb lehet a behatolás.

Ami nálunk tuti bevált: kezdés misszionáriusban, majd felteszem a lábaim a párom nyakába. Ő fölém hajol, egész közel a fejemhez és jól hátranyomja a lábaimat. Így még sokkal mélyebb a behatolás. Nálam garantáltan gyors orgazmus.

De nem vagyunk egyformák. :)

19L

2018. márc. 22. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:
26%
Nekem hátulról a legjobb 😊
2018. márc. 22. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Lassú, intimebb együttléthez a misszionáriust ajánlom, viszont egy gyors menethez én a kutyapózt is szeretem.

24/L

2018. márc. 22. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én misszionáriusban csak úgy tudok elmenni, ha nem szétteszem a lábaimat, hanem összezárom és úgy mozog felettem a pasi. Ilyenkor ugye hozzáér a farka feletti rész a csiklómhoz és surlódik.

A másik pedig a lovagló póz, amiben el tudok élvezni.

2018. márc. 22. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
2018. márc. 22. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Lovagló a kedvencem. De van, mikor arra vágyok, hogy hátulról gyorsan és keményen csináljuk, vagy misszionariusban én is imadom úgy, hogy a csiklómat is ingerelje összezárt lábbal megemelt csípővel. Garatáltan 2 percen belül elélvezek.
2018. márc. 22. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem a legintenzívebb az, amikor a hasamon fekszem zárt lábbal vagy pici terpeszben, a popsimat picit megemelem és úgy hatol belém a párom (ha még közben kézzel is izgatja a csiklómat, az szinte mindent visz). Valamint misszionáriusban ha a nyakába teszem a lábaimat.

Másképp jó, de azt is szeretem, amikor lovagló pózban vagyok rajta és előre-hátra mozoghatok. Így többnyire a csiklóm is izgatva van. Vagy maradok rajta csak háttal fordulok neki és picit hátradőlve szintén előre-hátra mozogva vagy itt még a föl-le is jó szokott lenni. Próbálgatni kell. :)

2018. márc. 23. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!