Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más idősebb férfi is így van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más idősebb férfi is így van vele?

Figyelt kérdés

Azzal hogy minnél több nőt ismer meg egyre inkább kialakúl egy kép benne róluk , de az nem épp pozitívum.

Mivel 41 éves vagyok volt dolgom párral tehát nem lehet azt mondani

Hogy csak 2-3 volt és mindegyik számító, hülyítő, nem volt tisztába azzal hogy mit is akar és főképpen megbízhatatlanok voltak.

Ebből kifolyólag most már ott tartok hogy nem tartom sokra őket, inkább kerülöm a kapcsolatot velük és egy kaptafa alá veszem azokat is akik esetleg mások lennének de úgy látom ők azoknak köszönhetik a közönyösségemet akik így bántak velem előttük.

2018. márc. 20. 19:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nézd, jogod van ezt gondolni nőkről.

A felsorolt negatív tulajdonságok sok férfire is simán ráillenek.Mindkét nemben vannak bőven határozatlan és nem megbízható típusok.

Személy szerint elég sok férfit volt "szerencsém" megismerni huszon+ év alatt.Én is belefáradtam a Velük való kínlódásba, de azt is tudom, hogy nem az ő hibájuk volt az, hogy én nem tudtam megfelelően választani közülük, valamint naivitásomban csak a jót láttam bennük.Azt, ami valójában nem volt meg.Szerintem ezt neked is érdemes lenne végiggondolnod.Arról nem a másik tehet, hogy nem jól szelektálsz.

Közönyösségről meg csak akkor beszélhetsz, ha nem érdekel mások véleménye arról, hogy te hogy állsz a továbbiakban a női nemhez.

Én is kerülöm már párkapcsolati és testi szinten is a férfiakat, de nem is reklámozom Sehol.

Gondold végig a hibáidat is, utána könnyebb lesz az életed.

Üdv.43/N

2018. márc. 20. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!