Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más idősebb férfi is így van vele?
Azzal hogy minnél több nőt ismer meg egyre inkább kialakúl egy kép benne róluk , de az nem épp pozitívum.
Mivel 41 éves vagyok volt dolgom párral tehát nem lehet azt mondani
Hogy csak 2-3 volt és mindegyik számító, hülyítő, nem volt tisztába azzal hogy mit is akar és főképpen megbízhatatlanok voltak.
Ebből kifolyólag most már ott tartok hogy nem tartom sokra őket, inkább kerülöm a kapcsolatot velük és egy kaptafa alá veszem azokat is akik esetleg mások lennének de úgy látom ők azoknak köszönhetik a közönyösségemet akik így bántak velem előttük.
Nézd, jogod van ezt gondolni nőkről.
A felsorolt negatív tulajdonságok sok férfire is simán ráillenek.Mindkét nemben vannak bőven határozatlan és nem megbízható típusok.
Személy szerint elég sok férfit volt "szerencsém" megismerni huszon+ év alatt.Én is belefáradtam a Velük való kínlódásba, de azt is tudom, hogy nem az ő hibájuk volt az, hogy én nem tudtam megfelelően választani közülük, valamint naivitásomban csak a jót láttam bennük.Azt, ami valójában nem volt meg.Szerintem ezt neked is érdemes lenne végiggondolnod.Arról nem a másik tehet, hogy nem jól szelektálsz.
Közönyösségről meg csak akkor beszélhetsz, ha nem érdekel mások véleménye arról, hogy te hogy állsz a továbbiakban a női nemhez.
Én is kerülöm már párkapcsolati és testi szinten is a férfiakat, de nem is reklámozom Sehol.
Gondold végig a hibáidat is, utána könnyebb lesz az életed.
Üdv.43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!