Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női 'illatos' bugyik eladására valóban van kereslet?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam ilyet, de mivel én magam nem vagyok benne ilyesmiben, nem sokat tudok róla. Tényleg van, aki vesz ilyet?2018. márc. 20. 18:54
11/15 anonim válasza:
Engem borzasztóan izgatnak a használt bugyik, de ennek ellenére sosem veszek. Más módon is ki tudom élvezni őket!
(Nem, nem lopom, nem, anyámét sem meg a tesómét sem, ennyire beteg azért nem vagyok :D)
12/15 anonim válasza:
Ugyanitt punciillatú spray, nagy tételben eladó! :-)
Ilyen nincs csak a filmeken! :-)
13/15 anonim válasza:
Akció! Nagyanyám hordott bugyijait 5000péz darabáron elidegeníteném! /"Idegméreg" jeligére!/ :-)
14/15 anonim válasza:
Nagyobb a kereslet, mint gondolnád.
15/15 anonim válasza:
Én is szoktam néha eladni bugyit, harisnyát, zoknit... megélni nem lehet belőle, de az egyetem és munka mellett egy kellemes kis kiegészítés :) Sajnos nagyon sok kamu van, vagy aki nyomul, találkozni akar stb. De meglepődnél, mekkor a avalódi kereslet! Általában megmondják, mennyi ideig legyen rajtam, kapnak mellé egy kis kedvességet a csomagban. Vannak extra kérések is, és igazán meglepőek (pl. fogkefe, rágó, nyalóka, amit használtam már...). A többség rendes életet élő férfi, aki kér egy képet, max kettőt, nincs gondja az ekőre utalással és meg is kapja a kis szeretet-csomagot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!