Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok! Nektek volt idősebb pasitok? Mennyivel volt idősebb? Milyen volt?
9es nem gyűjtöttem be a fél várost
több párom volt de ahogy kiderült hogy szűz vagyok mind leléppet
a második páromnál voltam 18 éves és Ő nem lépet le csak megerőszakolt
utánna 2 évig nem volt senkim
elkerültem tovább tanulni
volt 1,rövidebb 2 hoszzabb azért lett vége mert többet foglalkoztam a sulival hogy sikerüljenek a vizsgáim suli mellett dolgoztam 3 munkahelyen nem sok időm volt a párkapcsolatra így történt az hogy megcsaltak én meg kiraktam Őket
a jelenlegi párommal 3 éve vagyunk együtt és már családunk van Minden rendben van időm is van a kapcsolatra és a családra
a barátnőm volt szeretője 40 volt, ő meg akkor 24, egy rossz kapcsolat után tombolni akart és a pasi tipikus rámozdul minden csajra volt, aki nem tud megállapodni.
elmondása szerint nagyon jó volt a szex, felszabadult, "éljünk a mának" feeling, sok buli, alkohol és előjátékkal, a rossz kapcsolat után nagyon jó volt neki, a pasinak mániája volt a nyalás és a kényeztetés, de nem volt nagy farka és ezzel kompenzálta, de attól még sosem maradt kielégületlen.
Mivel soha nem volt komoly és szexen és bulizáson kívül nem igazán tudtak egyetérteni semmibe, 3 hónapig tartott, elég volt hogy kitombolja magát és utána rendes pasikkal randizzon (mint amilyen én is vagyok:)
Köztem és a párom között 6év van, és teljesen boldogok vagyunk, és jó a sex (Bár lehetne sokkal szadistább is az ágyba)
:)
19L
21 voltam,ő 37
8 évig voltunk együtt.Jó volt a szex,nagyon szerelmes voltam.Azért szakítottunk mert gyereket akartam és ő nem. Most 30 vagyok,a jelenlegi párom 32. Tele vagyunk tervekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!