Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a barátotok azt mondaná egy másik lányra, hogy egy dugást megérne, mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
2018. márc. 19. 17:15
11/18 anonim válasza:
Valszeg azt mondanam h szed fell ugyis kell egy csak harmadiknak :-D
Ugy vagyok vele h a szex egy dolog csak. Ha hozzam kotodik hozzam jon haza engem olel meg es alszik velem akkor o hozzam tartozik en hozza
A szex csak dugas nem tobb csinalja ha annyira kell neki
12/18 anonim válasza:
Igazából a kettes választ és amiutána jött is én írtam, ergo csak egy igaz ember van itt, de köszi a bókot. :D
13/18 anonim válasza:
Nekem nincs barátom, de biztos nem sértődnék rajta, hisz attól mert valaki a barátnőjének választ egy lányt, még nem jelenti azt, hogy többet rá se nézhet más nőre, és ez fordítva is igaz :D
14/18 anonim válasza:
azt, hogy férfi...semmi furcsa nincs benne
15/18 anonim válasza:
Ilyen szitura mondta az en baratnom ( joval fiatalabb nalam), hogy: you can huzer
16/18 anonim válasza:
Ilyen szitura mondta az en baratnom ( joval fiatalabb nalam), hogy: you can hungry everywhere but you just can eat at home! :-) Magyarul: barhol ehes lehetsz, de csak otthon ehetsz! Szerintem kb ilyen a normalis valasz, igaz o nem is europai madam! :-)
17/18 anonim válasza:
Már rég elhagytam volna a francba.Mert aki egy másik lánynak ilyet mond meg stb azt nem is érdekli a kapcsolata meg nem is szereti a barátnõjét.Szerintem szakits vele minnèl elõbb
18/18 anonim válasza:
A nők a szeretetet miért dugásban mérik?!
Érzelmekben vagy anyagiakban miért nem? Az bezzeg nem megcsalás, ha van egy nagyon régi, mély, jó lelki (baráti) kapcsolatom egy lány barátommal, vagy ha egy másik nőt kisegítek anyagilag. Neeem, csak a dugás a fontos a nők szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!