Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti melyik puncit szeretitek jobban? A salátát vagy a babát? Dugni szeretitek vagy nyalni?
Figyelt kérdés
2018. márc. 19. 00:27
1/19 anonim válasza:
mindegyikkel mindent csinálni ;)
2/19 anonim válasza:
Inkább baba, de a salátással sincs gondom, és mindkettőt.
3/19 anonim válasza:
A salátát imádom a legjobban nyalni, ujjazni, kényeztetni. Dugni mindkettőt ugyan úgy szeretem.
29/F
4/19 anonim válasza:
Amelyik szexibb. Ezt nem lehet kategorizálni. A nagy csikló az már magában is szexi. Csak ritka :P
6/19 anonim válasza:
Inkább a babát de tök mindegy.
Nyalni :) De ha választanom kéne a kettő közül, hogy többet az egyiket nem csinálhatom, akkor dugni.
7/19 anonim válasza:
Engem a baba punci sokkal jobban vonz főleg ha kis rózsaszín,persze a salátát is szeretem.Szeretek dugni,de a nyalás a mindenem.Imádom érezni ahogy a nyelvem a puncihoz ér,ahogy szép lassan végig siklik rajta. Imádom azt amit a szelvem a nyalás hatására a punci érzőidegeiben élvezetet vált ki,érezni ahogy élvezi és ficánkol,mozog alattam miközben nyalom,mert semmi más nem érdekel csak hogy ki nyalhassam magamat benne.oly annyira hogy ilyenkor a külvilág is megszűnik és csak a punci érdekel es hogy hülyere nyalhassam.
8/19 anonim válasza:
Mindegy, csak ápolt legyen és tocsogjon. 😍
9/19 anonim válasza:
mindegy csak szőrös legyen és mindkettőt szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!