Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiùk! Voltatok màr olyan lànnyal aki nagyon tàg volt?
Figyelt kérdés
Ès kb. elment tőle a kedvetek hogy ennyire " hasznàlt"?2018. márc. 18. 19:38
1/22 anonim válasza:
Nem volt ilyenben részem de nekem tetszene. :)
2/22 A kérdező kommentje:
Koszii
2018. márc. 18. 19:42
3/22 RRR válasza:
volt
de fel se merült,hogy "használt"
és megoldottuk,hogy érezzük egymást
4/22 anonim válasza:
Igen, én voltam. És baromira meglepődtem, mert a csaj nagyon vékony volt. Bedugtam a farkamat, és semmit nem éreztem bent, harangoztam. Kb. 1 hónap alatt vége lett a kapcsolatnak.
6/22 A kérdező kommentje:
#4 koszi igen, ez lett volna a kövi kèrdesem hogy hàtràny e?
2018. márc. 18. 19:48
7/22 anonim válasza:
4 es válaszolò , baromira meglepödtem mert a csaj vekony volt " mi köze a vekonysagnak a huvely méretéhez ? Pont azert volt tág mert vékony volt es sokat szexben volt resze emiatt , mindenki póznára húzta
En kövér vagyok es szuk ....
8/22 anonim válasza:
Húú igen...és elég hosszú menet volt :D Alig éreztem valamit..nem volt olyan jó élmény mint amilyen vonzó volt a lány :O
9/22 anonim válasza:
Hát nekem hátrány volt, mert tényleg frankón nem éreztem bent semmit. Merőben különbözött az összes többi partneremtől. Aztán benyúltam ujjal, hogy na mostmár kitapogatom, hogy mi a helyzet ott bent. Olyan alakja volt a hüvelyének, mint egy lufinak, amit elkezdtek felfújni. Csak úgy tudtam elmenni, hogy a hüvelybemenetnél csináltam apró mozgásokat, mert ott volt a legszűkebb. Nagyon furcsa volt egész. Persze nem csak ezért lett vége a kapcsolatnak, a lánnyal más gondok is voltak, pszichésen. Pedig arcra nagyon jól nézett ki. Nagy reményeim voltak vele kapcsolatban...
10/22 A kérdező kommentje:
Koszii
2018. márc. 18. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!