Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek arról ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ha inkább prostihoz jár egy fiatal fiú?

Figyelt kérdés
20 éves a fiú és tisztában van vele, hogy nincsen esélye a lányoknál és szóba sem állnak vele a lányok. Inkább néha eljár prostihoz.

2018. márc. 18. 18:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel. Azt csinál, amit akar. Nem ismerem az illetőt, az ő élete, az ő döntései. 19/L
2018. márc. 18. 18:54
 12/30 anonim ***** válasza:
65%

Egy agynak nevezett misztikus szerkezet mindenkinek ott lóg a nyakán. Lehetnek különbségek intelligenciában, de nem akkorák mint hisszük. Az agy hatalmas dolgokra képes, és mindenki képes tanulni.

Az agy edzésével nem csak hasztalan információkat szerezhetsz, de szélesedik a látásmódod. Én is szakmunkás proli voltam, ha úgy tetszik, mindenki azt mondta nem nekem való az egyetem kettes gimis jegyekkel. Emiatt nem is mertem elkezdeni, a sok gyökér visszahúzó elem miatt, csak egy OKJ-t. Ott kezdtem el használni az agyamat és vettem a bátorságot az egyetemre vén fejjel. Valahogy sikerült befejeznem, szóval innen tudom, hogy buta ember nem létezik csak lusta és műveletlen.

Szerencse is kell, de a szerencsét kovácsolni is lehet. Minél többet ütöd, annál előbb esik ki a siker belőle.

Persze most egyszerűbb qrvákra költeni a pénzt, és beletörődni, hogy a kapcsolat nem éri meg, meg minek is idióta nők csak picsogni tudnak, ki akarja őket meghallgatni, meg amúgy is csak a stexre buknak.

Aztán majd ott fekszel a lefingott szivacson, 39 évesen egy dohos 25 nm-es szuterén pincében, melós fizetéssel... és keseregsz, hogy mit tudtál felmutatni a vegetáláson kívül.

Ez is egy út, ha ez jó, akkor hajrá... csak ne feledd, hogy szóltam.

2018. márc. 18. 19:02
 13/30 anonim ***** válasza:

#13:

Ez működhetne nálam is, ha nem volnék motiválatlan. Azt kellene legyőznöm valahogy.

2018. márc. 18. 19:08
 14/30 anonim ***** válasza:
"A ronda de sikeres pasiknak mindig is jutott nő, ezután is fog" Igen, jutott nő,jut nő a pénzükért,akkor szinte már ugyanott vagyunk,hogy mindegy,ha elmegy az ember a prostihoz. Sőt, a prostiknál nem kell felesleges köröket futni,udvarolni,azok a nők meg azért elvárják,hogy körbe ugrálja őket az ember,mert kikérik maguknak,ők nem a pénzre mennek,nem k..vák,nekik udvarolni kell. A sikerességről meg annyit,hogy kell hozzá egy jó adag szerencse.Pl. évekkel ezelőtt a bátyám és egy haverom megcsinálták az ECDL vizsgát,volt ott egy csaj is,azt se tudta,hogy merre van arccal, a bátyámék csinálták meg a feledatai nagy részét és még is ő kapott állást. Meg egyes munkahelyekre úgy lehetett/lehet bekerülni,ha van ott ismerőse az embernek.
2018. márc. 18. 19:11
 15/30 anonim ***** válasza:

Keress valami elérhetetlen álmot. Tényleg valami elcseszett álmodozás legyen :D

Pl elképzeled, ahogy 40 évesen a céges haveroddal összegründöltök annyi zsetont, hogy vesztek Nicaraguában egy privát szigetet fél millió dollárért. (Elég olcsó ott egy sziget) 140M Ft... A fehér homokos parton szürcsölöd a kib..szott koktélt, miközben egy latina masszírozza a lábaidat, két k..'rvanagy csöccsel. Miközben jön az óceán illat.

A saját privát szigeteden... érted?

Ezt napi egyszer képzeld el. 140 millió Ft az semmi. Egy jobb vállalkozó lazán kiskálázza.

Ez már egy terv. Hogy elviseld a mindennapokat. Onnantól már csak hinned kell magadban hogy képes vagy rá. Akár szakmunkásként is, ahogy egy 45 éves barátom. Asztalosként kezdte, előtte sörgyári melós volt... nemrég adta el a bútorcégéd 80 milláért...

2018. márc. 18. 19:17
 16/30 anonim ***** válasza:
77%
1 óra a prostinál egy havi kondibérlet ára. Csak ennyit mondhatok...
2018. márc. 18. 19:28
 17/30 anonim ***** válasza:
58%
Havi kondibérlet+ kaják,esetleg tömegnövelő,ha olyan az ember testalkata,akkor egy félév után nő is az izma egészen 2 mm-t,nagyon megéri.
2018. márc. 18. 19:34
 18/30 anonim ***** válasza:
44%

Ja mert a csajoknak aztán rohadtul nem a felfújt kreatinos lufik jönnek be.

Ez tapasztalat és ezer nő véleménye. Hót nem érdekli őket, ha csak 2 mm-t fejlődtél.

A nőknek az kell, hogy edzél, sportolj valamit, ne legyél görbehátú gizda, vagy hájas malac... Egy bucira gyúrt bickó helyett sokkal értelmesebb ha normál jó kiállású testalkatod van. Erre bőven jó a kondizás naturálban is egészséges kajával. Még fehérjét meg tömegnövelőt se kell venned. Na meg az endorfin amit okoz. Jobb kedved lesz, és motiváltabb leszel.

Meg b..szki, veszel otthonra 15K-ból egy fekvepadot, egy húzóckodót , meg pár kézisúlyzót. Ez pár qrvázás árából megvan. Akkor csinálod amikor jólesik.

2018. márc. 18. 19:44
 19/30 anonim ***** válasza:

Egyébként meg mindig azt mondom, hogy le kell sz.arni az egész csajozás témát most.

Inkább koncentrálj arra amit csinálsz és abban legyél jó.

A következő pár évet nyomd le így, aztán ha megjön a gyümölcse, akkor jönnek mellé a csajok is hidd el. Nem kell ennyire ráfeszülni a témára.

Ismétlem, a ronda mérnök infós haverjaim akikre ráhívták a rendőrséget az egyetemi bulin a csajok, meg biztigorilla be se engedte őket kb,.mert facecontroll volt :D...

Na ők ma elkezdtek jól keresni. Mellé önbizalmuk is lett, megbecsült melóval. Érdekes hirtelen elkezdett működni a csajozás is. Valahogy kitalálták magukat. Lehet nem 20 évesen, hanem 5-10 évre rá, de akkor is...

2018. márc. 18. 19:49
 20/30 Mádár0218 ***** válasza:

Egyéni dolog, felőlem mindenki azt csinálhatja amit akar, csak az én életemet ne basztassa vele.

Én nem járnék akkor se, megpróbálnék csinálni magammal valamit , edzés még ha az arc nem is a legjobb

2018. márc. 18. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!