Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha inkább prostihoz jár egy fiatal fiú?
Egy agynak nevezett misztikus szerkezet mindenkinek ott lóg a nyakán. Lehetnek különbségek intelligenciában, de nem akkorák mint hisszük. Az agy hatalmas dolgokra képes, és mindenki képes tanulni.
Az agy edzésével nem csak hasztalan információkat szerezhetsz, de szélesedik a látásmódod. Én is szakmunkás proli voltam, ha úgy tetszik, mindenki azt mondta nem nekem való az egyetem kettes gimis jegyekkel. Emiatt nem is mertem elkezdeni, a sok gyökér visszahúzó elem miatt, csak egy OKJ-t. Ott kezdtem el használni az agyamat és vettem a bátorságot az egyetemre vén fejjel. Valahogy sikerült befejeznem, szóval innen tudom, hogy buta ember nem létezik csak lusta és műveletlen.
Szerencse is kell, de a szerencsét kovácsolni is lehet. Minél többet ütöd, annál előbb esik ki a siker belőle.
Persze most egyszerűbb qrvákra költeni a pénzt, és beletörődni, hogy a kapcsolat nem éri meg, meg minek is idióta nők csak picsogni tudnak, ki akarja őket meghallgatni, meg amúgy is csak a stexre buknak.
Aztán majd ott fekszel a lefingott szivacson, 39 évesen egy dohos 25 nm-es szuterén pincében, melós fizetéssel... és keseregsz, hogy mit tudtál felmutatni a vegetáláson kívül.
Ez is egy út, ha ez jó, akkor hajrá... csak ne feledd, hogy szóltam.
#13:
Ez működhetne nálam is, ha nem volnék motiválatlan. Azt kellene legyőznöm valahogy.
Keress valami elérhetetlen álmot. Tényleg valami elcseszett álmodozás legyen :D
Pl elképzeled, ahogy 40 évesen a céges haveroddal összegründöltök annyi zsetont, hogy vesztek Nicaraguában egy privát szigetet fél millió dollárért. (Elég olcsó ott egy sziget) 140M Ft... A fehér homokos parton szürcsölöd a kib..szott koktélt, miközben egy latina masszírozza a lábaidat, két k..'rvanagy csöccsel. Miközben jön az óceán illat.
A saját privát szigeteden... érted?
Ezt napi egyszer képzeld el. 140 millió Ft az semmi. Egy jobb vállalkozó lazán kiskálázza.
Ez már egy terv. Hogy elviseld a mindennapokat. Onnantól már csak hinned kell magadban hogy képes vagy rá. Akár szakmunkásként is, ahogy egy 45 éves barátom. Asztalosként kezdte, előtte sörgyári melós volt... nemrég adta el a bútorcégéd 80 milláért...
Ja mert a csajoknak aztán rohadtul nem a felfújt kreatinos lufik jönnek be.
Ez tapasztalat és ezer nő véleménye. Hót nem érdekli őket, ha csak 2 mm-t fejlődtél.
A nőknek az kell, hogy edzél, sportolj valamit, ne legyél görbehátú gizda, vagy hájas malac... Egy bucira gyúrt bickó helyett sokkal értelmesebb ha normál jó kiállású testalkatod van. Erre bőven jó a kondizás naturálban is egészséges kajával. Még fehérjét meg tömegnövelőt se kell venned. Na meg az endorfin amit okoz. Jobb kedved lesz, és motiváltabb leszel.
Meg b..szki, veszel otthonra 15K-ból egy fekvepadot, egy húzóckodót , meg pár kézisúlyzót. Ez pár qrvázás árából megvan. Akkor csinálod amikor jólesik.
Egyébként meg mindig azt mondom, hogy le kell sz.arni az egész csajozás témát most.
Inkább koncentrálj arra amit csinálsz és abban legyél jó.
A következő pár évet nyomd le így, aztán ha megjön a gyümölcse, akkor jönnek mellé a csajok is hidd el. Nem kell ennyire ráfeszülni a témára.
Ismétlem, a ronda mérnök infós haverjaim akikre ráhívták a rendőrséget az egyetemi bulin a csajok, meg biztigorilla be se engedte őket kb,.mert facecontroll volt :D...
Na ők ma elkezdtek jól keresni. Mellé önbizalmuk is lett, megbecsült melóval. Érdekes hirtelen elkezdett működni a csajozás is. Valahogy kitalálták magukat. Lehet nem 20 évesen, hanem 5-10 évre rá, de akkor is...
Egyéni dolog, felőlem mindenki azt csinálhatja amit akar, csak az én életemet ne basztassa vele.
Én nem járnék akkor se, megpróbálnék csinálni magammal valamit , edzés még ha az arc nem is a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!