Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt-e olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt-e olyan, hogy valamilyen ajándékér hagytátok kinyalni magatokat?

Figyelt kérdés
Semmi több, csak nyalás élvezésig. Megbántátok-e?
2018. márc. 18. 00:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Eddig csak az akkori és jelenlegi párom nyalt ki, ajándék nélkül. Ha az a kérdés, hogy egy idegen le akarna ajándékozni, hogy kinyaljon, arra nemet mondanék.
2018. márc. 18. 01:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem overkill ez egy kicsit? Mármint tudod, hogy te csak kapsz. Maximum azért bánhatod meg mert nem háláltad meg egyiket sem...
2018. márc. 18. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Milyen ajándék pl húsdaráló?
2018. márc. 20. 03:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt, bár az ajándék utólag jött. Bankban dolgoztam, volt egy idősebb pasi ügyfelem, aki olyan rondán írt, hogy egyszerűbb volt nekem kitölteni a bizonylatait, mint kódot fejteni.Általában hozott valami kis ajándékot, csokit, virágot, ezekért a szívességekért, de időnként előállt az ötlettel, hogy elvisz vacsorázni színházba, vagy ahová akarom. Mindig elhajtottam.Egyszer aztán igen mondtam, máig nem tudom miért. Ő rácsapott a lehetőségre, és még aznap értem jött.

Tényleg ártatlan vacsorának indult, késő délutáni időpontban, egy szállodai étterembe vitt.Iszogattunk szolidan, én mondtam neki, hogy én bármikor haza jutok, de ő kocsival jött mégis iszik, hogy fog hazamenni? Mondta, hogy van itt szobája, de én természetesen, ha menni akarok szóljak taxit hív.

Végül is én kezdeményeztem, hogy megnézném a szobáját. Felmentünk, iszogattunk tovább. Bementem a fürdőszobába, és egy jakuzzi volt benne, jött az italgőzős ötlet levetkőztem, beültem. Kikurjantottam a palinak, hogy hozzon pezsgőt. Meglepődött, de ő is beült, ekkor már kicsit megijedtem. Aztán csókolóztunk, végül átkerültünk az ágyra, és egy óriási nyaloda következett, kb másfél órát nyalt. És nem hagyta, hogy bármit "adjak én is". Életem legnagyobb élményét kaptam Tőle. Azóta soha egy pasi sem tudta ezt felül múlni.

Másnap egy csomó ajándékot kaptam tőle. Aztán megbeszéltük, hogy ennek nem lehet semmi ésszerű folytatása. Ennyi volt...

2018. szept. 22. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!