Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kb. hányadik randin szoktatok lefeküdni a fiúval?
#10 Engem hidegen hagy a véleményed, komolyan sem tudnálak úgy venni, hogy olyasmiért ítélsz el valakit, amit te is csinálsz :D Csak azért, mert nő..mi ez, Szaud-Arábia?
Amúgy ilyen megnyilvánulások után nem kell csodálkozni, hogy a nyugati férfiak vonzóbbak sok nő szemében, ők ilyen szempontból is jóval előrébb tartanak kulturálisan, szellemileg a magyar átlagnál. Ott tudják, mi az egyenjogúság, és előbb néznek magukba, minthogy másra mutogassanak, ide még nem ért el teljesen az a fajta fejlettség. Legalábbis hozzád még nem.
Mi a harmadikon feküdtünk le, nem egész egy hét után.
Ennek 2 éve lassan, 1,5 éve együtt élünk.
Nekem nincs barátom. Volt 3 évig kapcsolatom, úgyhogy most pont ismerkedo fazisban vagyok.
Ha találok egy megfelelő, rendes fiút aki komolyan gondol és szeretne hosszú távú kapcsolatot akkor szeretném, hogy olyan 3-4-5 hónap után.
Petting lehet hamarabb esetleg másfél 2 hónap után. :)
Csak egyre nehezebb olyan fiút találni aki bír ennyit várni + aki komoly kapcsolatra vágyik és nincs kapcsolatban.:D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!