Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, kb. hányadik randin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kb. hányadik randin szoktatok lefeküdni a fiúval?

Figyelt kérdés
... ilyenkor van minden? pl. orál (is), vagy arra csak később kerül sor?
2018. márc. 17. 22:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Aztán nyugodtan pontozzatok le, ribik. :D
2018. márc. 18. 21:01
 12/16 anonim ***** válasza:
58%

#10 Engem hidegen hagy a véleményed, komolyan sem tudnálak úgy venni, hogy olyasmiért ítélsz el valakit, amit te is csinálsz :D Csak azért, mert nő..mi ez, Szaud-Arábia?

Amúgy ilyen megnyilvánulások után nem kell csodálkozni, hogy a nyugati férfiak vonzóbbak sok nő szemében, ők ilyen szempontból is jóval előrébb tartanak kulturálisan, szellemileg a magyar átlagnál. Ott tudják, mi az egyenjogúság, és előbb néznek magukba, minthogy másra mutogassanak, ide még nem ért el teljesen az a fajta fejlettség. Legalábbis hozzád még nem.

2018. márc. 18. 21:15
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Akkor költözz oda. Én ezt nem fejlettségnek hívom, hanem megalázkodásnak. A nyugatról csak a hülyeség jön.
2018. márc. 18. 22:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi a harmadikon feküdtünk le, nem egész egy hét után.

Ennek 2 éve lassan, 1,5 éve együtt élünk.

2018. márc. 19. 14:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Rám 3 hónapot várt a párom.Kb 7-8 randink volt ez idő alatt és sokat leveleztünk.Én 19 éves voltam és szűz.A párom 34. Azóta van két szép gyerekünk,és öt éve vagyunk együtt.
2018. márc. 24. 21:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem nincs barátom. Volt 3 évig kapcsolatom, úgyhogy most pont ismerkedo fazisban vagyok.

Ha találok egy megfelelő, rendes fiút aki komolyan gondol és szeretne hosszú távú kapcsolatot akkor szeretném, hogy olyan 3-4-5 hónap után.

Petting lehet hamarabb esetleg másfél 2 hónap után. :)

Csak egyre nehezebb olyan fiút találni aki bír ennyit várni + aki komoly kapcsolatra vágyik és nincs kapcsolatban.:D

20L

2018. márc. 24. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!