Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az igaz hogy a bodybuilderes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz hogy a bodybuilderes fèrfiaknak nagyobb mint az "àtlagos" fèrfiaknak?

Figyelt kérdés
Ahogy nezegetem az ilyen ferfiakat mindegyiknek òriasi...
2018. márc. 17. 22:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Es ahogy latom neki nagyon nagy.
2018. márc. 17. 22:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Tehát én ha sovány srácként elkezdenék gyúrni, a 18 centis farkam nőne még pár centit? :D
2018. márc. 17. 22:27
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Pont az ellenkezője... amikor valaki rendszeresen gyúr megnővekszik a tesztoszteron a szint, főleg, ha mág tol is mellé valamit, a szervezet, hogy ezt ellensúlyozza elkezd női hormonokat előállítani, ezért lesznek kisebbek a herék... a pénisz hossza nem változik, viszont a nőihormonok hatására nincs oylan kemény erekció.
2018. márc. 17. 22:36
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Miért szerinted ha én most tök vékony vagyok és kicsi a farkam, majd elkezdek edzeni, és kigyúrom magam, akkor megnő? Vagy mi? Ne kérdezz már ilyen hülyeséget. Semmi köze hozzá.
2018. márc. 17. 22:59
 15/18 anonim ***** válasza:
71%

Egy hölgy ismerősöm exe illegálba kamagrát árult a lakásán, azt mondta a csaj, hogy naponta 15-20 "kigyúrtállat" fordult meg náluk.

A cerka méretét az egyén genetikája határozza meg és a legkevésbbé sem függ semmilyen tevékenységtől.

2018. márc. 18. 01:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, azok már szteroidos barmok voltak.
2018. márc. 18. 01:56
 17/18 anonim ***** válasza:

"Pont az ellenkezője... amikor valaki rendszeresen gyúr megnővekszik a tesztoszteron a szint, főleg, ha mág tol is mellé valamit, a szervezet, hogy ezt ellensúlyozza elkezd női hormonokat előállítani,"

Ez nem pont így igaz, csak leáll a tesztoszterontermelés a külsőleg bevitt tesztoszteron miatt, de levezetéssel visszaáll ugyanúgy, értelmesebbje így csinálja, na meg szokás ösztrogénblokkolót is szedni mellé.

Aki naturalban edz annak semmit se rond a potenciálján, csak a természetesen megnövekedett tesztoszteronszint miatt jobban fogja bírni. (ami igazából csekély, a test nem arra lett teremtve hogy hatalmas mennyiségű tesztót termeljen, ezért se lesz senki se igazán izmos naturalban)

2018. márc. 18. 18:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Naturalba is izmos leszel. Nekem ne mutassa be senki...

Nyers tojás vagy rántotta,rizs,túró,csirke,hal mind fehérje, lehet menni edzeni!

2018. márc. 18. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!