Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne úgy megoldani hogy ne tudjon karmolni a barátnőm orgazmuskor? Barátnőm úgy belém karmolt hogy még most is látni. Ha meg rászolok nyafog.23F
Figyelt kérdés
22l2018. márc. 17. 14:11
11/17 anonim válasza:
engem harapdált a volt barátnőm, orgazmuskor... Fájt, de őrjítő volt a látvány hogy mekkora hatalmas orgazmusa volt...
Fájt, de imádtam amikor ezt csinálta, lehet neked is örülnöd kellene?
12/17 anonim válasza:
Reszeld le a körmeit. Amúgy nem tudom, én tegnap karmoltam be, de rendesen a haverommal. Finlandia Rulezz :D
13/17 anonim válasza:
Igy latta a filmekben , ez igy sikk
Fogalma se lehet az orgazmusról
14/17 anonim válasza:
Én is mindig szétkarmolom párom hátát, de azét van az a határ, amit nem lépnék át. :D Amúgy ő mondta, hogy azért ez fáj, és abból azért értek. Ha meg túlzásba estem, akkor egyszerűen megharapott megkarmolt ő is. Eléggé fájt, rögtön visszavettem. Néha még megesik, de figyelek, hogy ne okozzak nagy fájdalmat, csak ami még kellemes.
15/17 anonim válasza:
Nálunk pont ugyanez van. Ez egy kiváló indok a bilincsre :D Javaslom, nálunk bevált.
Egyébként meg csak úgy mondom, műkörömmel a karmolás SOKKAL kevésbé fáj mint igazi körömmel. Az igazi köröm sokkal élesebb, a műköröm (még ha hegyes, hosszú) vastagabb és tompább. Én már csak tudom, mert mióta a barátnőmnek műkörme van, sokkal elviselhetőbb a dolog.
16/17 anonim válasza:
Ha nem vagytok képesek ezt megbeszélni, nem lehet túl tartalmas a kapcsolat!
17/17 anonim válasza:
Húzz rá kesztyűt szex közben! És mondd neki hogy bánjon veled kesztyűs kézzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!