Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek kihasznál ez a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kihasznál ez a nő érzelmileg?

Figyelt kérdés

2 éve lakók egy belvárosi gangos házba ahol egy nő is lakik a házban és egyszer elkezdtünk beszélgetni így jóban lettünk és ha kellett valami segítség akkor mindketten segítettünk egymásnak pl bevásárlás.Úgy alakult hogy kezdtem iránta többet érezni így egyszer elhivtam moziba majd haza felé megpróbáltam megcsókolni amit elutasított hogy párja van, 2 napig nem beszéltünk majd a kapuban össze futottunk és ő mondta hogy menjek majd át valamikor mert le szakadt a fürdőszoba ajtaja és ki kéne cserélni. Át mentem kicseréltem ittunk egy kávét aztán haza mentem de utánam jött, be engedtem kérdezte hogy komolyan gondolom vele a kapcsolatot. Amire mondtam hogy igen teljesen komolyan és megcsókolt majd le feküdtünk egymással és itt is aludt majd reggel együtt fürödtünk és szexeltünk is közben. Majd haza ment és este én mentem egy szál rózsával át és egy üveg borral ez az este is jól telt majd szex etc etc tényleg minden jó volt.Reggel mikor felkeltem valakivel az előszobába telefonált de nem értettem belőle semmit.Mikor bejött annyit mondott hogy egy ismerőse volt stb, csókok majd megint szex és egyszerűen nem bírtam ki hogy ne kérdezzek rá és mikor elmentem utána még rajtam ült és rá kérdeztem hogy ugye nem a volt pasijával beszélt? Mert engem nem zavar csak ne hazudjon.Amire kikelt magából és pofon vágott hogy hogyan képzelek ilyet mikor két napja csak velem törődik blabla és ha ennyire nem bizok benne akkor hagyjuk az egészet öltözzek fel és húzzak el.Majd este beállít hogy ne haragudjak hogy megpofozott és ki dobott töltsük együtt az estét majd reggel fürdés közben mondta hogy ő nem akar komoly kapcsolatot meg hogy meg szabjanak neki bármit amire mondtam hogy csak hülyitettél míg beléd szeretek vagy mi?Amire annyit mondott hogy ő nem akarta hogy bele szeressek csak jól akarta magát érezni

Én 28 éves vagyok ő meg 33

2018. márc. 17. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ott a válasz a végèn.Koccold le!
2018. márc. 17. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus túlzott védelmi reakció, hogy normális válasz helyett csapdos. Sanszos hogy megvan neki a kanja veled csak dugni akar. Az már csak személyes vélemény, hogy a pofozkodás lett volna az utolsó tette amit velem csinál mert ha én nem ütök meg egy nőt ő se csapdosson. 27/F
2018. márc. 17. 11:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek is hagynom kéne és hamarosan elköltözni
2018. márc. 17. 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Haaaagyd!

Sokkal jobbat érdemelsz.

Rózsa, bor minden.., én még nem találkoztam ilyen fiúval :D

Bejön neki persze ez, de ne hagyd magad kihasználni, ha te ezt nem szeretnéd.

Keress egy olyan lányt, aki megérdemli a törődést és engedi, hogy szeresd és viszont szeret. Ne pazarold ilyenekre az időd.

20L

2018. márc. 17. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Tetszik neki, hogy minden igényét kielégíted: ha kell szerelő, ha kell szerető vagy, és a figyelmet és törődést is megkapja tőled (amit nem érdemel meg).

Tudod legjobb védekezés a támadás: miután rátapintottal a lényegre persze, hogy bedurcázott, várva, hogy majd te esdekelsz a bocsánatáért..

Tudja, hogy komolyan gondolod a kapcsolatot vele, ennek ellenére játszik veled. Nyilván megvan a hapsija is. Gerinctelen egy nő, ne is foglalkozz többet vele!

Rendes srácnak tűnsz, biztos hamar találsz egy olyan lányt, aki megbecsül! :)

25N

2018. márc. 17. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Igazuk van az elottem szoloknak, mar csak azert se kezdj vele mert aki mar az elejen egy aprosagnal igy viselkedik az hogyan fog kesobb?? veled is megcsinalja majd h massal reszel mikozbe mar kilepne. amugy respect neked, probalkozz massal, meg lesz az eredmenye! 26/f
2018. márc. 17. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!