Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mi fér bele egy barátság extrákkal kapcsolatba?
Gondolok itt arra h csak szex - bár ez nem az a kategoria...
Vagy vannak közös programok élmények és emellett van szex is.
De mi az ami a szex mellé még okés vagy már többre utal?
"Hát, lehet, hogy én vagyok csökött agyú, de én azt hittem, hogy ha két ember között mély barátság van, és hozzá szex, az maga a beteljesült szerelem, párkapcsolat. "
Hát, nem. Ugyanis nem attól leszel szerelmes, hogy valakivel jó barátságban vagy és jó a szex. Van egy fontos dolog, mégpedig a szerelem, ami nem egyenlő azzal, hogy szeretek valakit, illetve akarok-e vele komoly kapcsolatot, el akarok mellette köteleződni, vagy csak simán élni az életem és ha úgy van, akkor másokkal is szexel az ember, nem csak azzal az egyel, mert nem tartozik az ember hűséggel a másik iránt. Szóval van különbség. A kérdés, hogy ki mit akar.
Sokezer éve óta költők, írók, művészek próbálják meghatározni, mi a szerelem. Eddig nem sikerült.
Az én fogalmaim a mély barátságról talán különböznek a tieidtől, lehet, hogy ezért gondolod, hogy tévedek.
És az is lehet, hogy nincs igazam.
A nemrég elhunyt, sokat megélt költőt-írót-műfordítót, Faludi Györgyöt, akiről tudható, hogy Kanadában hosszabb ideig egy ottani fiatal költővel élt együtt, egy riporter megkérdezte, hogy akkor most ő tulajdonképpen a nőket, vagy a férfiakat szereti-e. Faludi ezt válaszolta:
- Tudja, az úgy van, hogy az ember beleszeret valakibe, és aztán az vagy férfi, vagy nő.
Én magam ezt sosem éreztem, de elhiszem, hogy van ilyen.
Ezt találtam meg a válaszodban is, számomra ezért pozitív a véleményed.
Azt hiszem, hogy mindössze az a különbség a felfogásunk között, hogy én a mély barátságot magasabbra értékelem. Nem a szerelemnél, hanem talán a köznapinál magasabbra.
Az én életemben a szerelem csak egyszer volt jelen, és barátom se volt sok.
Ha azt mondom, hogy a szerelmem egyúttal a legőszintébb, legjobb barátom is, akkor így jobban elfogadható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!