Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti szerettek férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szerettek férfi nőgyógyászhoz járni?

Figyelt kérdés

2018. márc. 16. 06:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem

az ember nem jó kedvéből jár Nőgyógyászhoz

nem okoz szexuális izgalmat hogy egy doki aki több száz pinát lát turkál bennem mint egy darab húsban

Fogászat után a nőgyógyászat ahova utálok járni mert mind a két esetben kiszolgáltatott az ember lánya

egyk helyen a száját kell tátani a másik helyen alulról pucérnak és szét tárt lábbakkal feküdni

inkább megalázó érzés mint izgató. De ilyet is csak egy pasi kérdezhet

24N

2018. márc. 16. 06:59
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Hatarozottan nem.

Mivel bazira nem ovatosak es nem egy esetben faj a kenet levetel.

Es osztom az elso velemenyet...

2018. márc. 16. 07:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan már nem lány vagyok, de férfi nőgyógyászom van.19 évesen voltam nőnél, de iszonyatosan megalázó volt,ahogyan bánt velem.Azóta inkább férfi orvoshoz járok, de ettől még nem szeretek járni.Ez nem szórakozóhely, hanem a saját érdekem is ezt kívánja.
2018. márc. 16. 07:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem a kedvenc időtöltésem. Nekem férfi a nőgyógyászom egyébként, előtte nőhöz jártam, de ő nagyon paraszt volt és durva is. Akihez most járok egy teljesen korrekt ember, nem kedves, nem bunkó, elmondja mi van, kész. Nem tekintek rá úgy, mint férfi. Ő egy orvos, megvizsgál, elvégzi a rákszűrést... nincs ebbwn semmi szexi.
2018. márc. 16. 07:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy bud spencer kinézetü méretü férfihoz szoktam járni. Először nagyon megvoltam ijedve, de igazából normális.De a kacsa az mindig rohadt hideg. Meg mindig lecsesz, hogy "lazítson!!" Én meg mindig mondom "maga tudna lazítani?" Szóval nem a legjobb, de eddig még nagyon nem fájt
2018. márc. 16. 08:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Hat van tapasztalatom sajnos rengeteg dokival. Legalább 15 doki biztos latott belulrol az elmult 3 evben (5 sikertelen terhesseg). Abszolut nem zavar, hogy no vagy ferfi. Nem tekint ram nokent a ferfi sem, csak paciens vok. Ugyanigy nem zavart a mutosfiu sem. Ha pedig burkoltan arra utalt a kerdes esetleg, hogy szexualisan vonzonak talalnek e egy dokit abszolút nem jutott eszembe ilyen. Volt tobb fiatal doki is, aki vizsgalt, de nem fordul meg ott a nők fejében.
2018. márc. 16. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez olyan kategória, ami nem szeretett kérdése. El kell menni és kész. Aztán nekem teljesen mindegy hogy férfi vagy nő aki vizsgál. (Amúgy is bi vagyok.)
2018. márc. 16. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Mert, gondolod, a vizsgálóágyon kinyal és megujjaz a nőgyógyász, ha megtetszik neki adott beteg? Miféle ember gondolja, hogy egy nőgyógyászati vizsgálat erotikus?
2018. márc. 16. 10:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Én igen.Egy nő ne kotorásszon bennem.
2018. márc. 17. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!