Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vegán életmódra való áttérés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegán életmódra való áttérés okozhat libidó csökkenést?

Figyelt kérdés
5 napja tértem át egyik pillanatról a másikra, és azóta érzékelem. Pedig figyelek rá, hogy minden tápanyagot bevigyek és szedek vitamint is.

2018. márc. 14. 21:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Hát lehet, hogy túl nagy a kcal deficit, mert járok edzeni is, és hiába eszek meg hatalmas tálnyi külöböző zöldségeket, az ugye nem sok kcal. Elkezdek szándékosan kcal dúsabban étkezni, köszi!

2018. márc. 15. 09:01
 12/13 anonim válasza:

off

" Aki vega, nem sok fehérjét visz be"

Mióta? Eleve napi 50-70 g az ajánlott mennyiség, ezt lazán túllépheti egy vegán is. Magvak, hüvelyesek, gabonák fogyasztásával nem nagy művészet a fehérjeszükséglet többszörösét is fedezni.

on

Én 1 éve vagyok vegan, és nem vettem észre ebben változást (és nem szedek táplálékkiegészítőket).

Figyelj arra, hogy minden nap bevigyél kb 2500 kalóriát.

2018. márc. 15. 17:57
 13/13 anonim válasza:

Zöldségekben nagyon kevés a kalória (0,2 kcal-t tartalmaz 1 g zöldség), ergo fizikailag képtelenek vagyunk zöldségekkel jóllakni.

Remélem fogyasztasz gabonákat, hüvelyeseket, gyümölcsöket és magvakat is.

2018. márc. 15. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!