Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Ti ezt bevallalnatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Ti ezt bevallalnatok?

Figyelt kérdés

A baratod attol elvez el, ha nyalod a segged, jo melyen, megujjazod a feneket szinten jo melyen es lenyalod az ujjaidrol?

ez nagyon perverz szokas egy ferfitol?

2018. márc. 14. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Én igen
2018. márc. 14. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
A gusztustalan édesanyádat!
2018. márc. 14. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

Tiszta feneket már nyaltam és ujjaztam és lenyeltam az újjam.. de szaross segget nem nyalok nem ujjazok és nem nyalom le az ujjamról a fekáliát.

alapos végbél tisztítás után lehet. ha igény van rá meg dugom egy vibrivel is vagy felcsatissal. legalábbis exemnél ezek majlapok voltak

viszont nem hétköznapi szóval mondhatjuk perverz szokásnak

2018. márc. 14. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom nyalni a seggem, mert nem ér oda a nyelvem. Hogy gondoltad kivitelezni?
2018. márc. 14. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok macska, hogy kinyaljam a saját seggem. És nem vagyok kutya, hogy kinyaljam az övét. Egyéb kérdés?
2018. márc. 14. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A 2es velemenyet osztom😅
2018. márc. 14. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:
88%
Tedd már át a kérdést a homo kategóriába! Ott megszokott az ilyesmi.
2018. márc. 14. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!