Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne esélyem dominánál? Nagyon vonz a dominák személye, de a BDSM nem, főleg nem alárendelt szerepben.
Pont ez a lényeg... Egy alapvetően sub lány már nem olyan izgalmas lerendezni rendesen. Engem pont az izgatna, ha egy olyan lányt, vagyis inkább nőt rendezhetnék le kicsit keményebben, akinek ez alap esetben nem kön be.
(De az esetembe bejönne még neki is, talán)
Nem. Ez ilyen becsületbeli ügy, vagy nem is tudom... Nagyjából ugyanazt csinálnám egy dominával is mint egy átlagos nővel, vagy egy subbal. Csak Ő ugye domina. Aki más pasikat aláz, dug, nőnek öltöztet.
De velem dugna (vagyis ezt szeretném elérni, nem tudom mennyire lehetséges) anélkül, hogy dominálni akarna, mert tudja hogy én ahhoz túl férfi vagyok. És olyan tipusúan izgul rám, ahogyan a sub csajok is.
Én értem mire gondolsz. Volt egyszer egy hasonló kapcsolatom. Élveztem, hogy a férfi úgymond "be akar törni".
Sima dominánál szerintem nem lenne esélyed inkább olyannál aki mind két oldalt szereti.
Switch nőnél próbálkozz, abból amúgy is több lehet mint igazi dominából.
Én meg olyan vagyok hogy a hétköznapi életben kemény csaj vagyok, ráadásul feminista, egyedül élem az életemet és irányítom a dolgaimat, de szexben néha totál szub vagyok. Van ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!