Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok zavar titeket ha egy pasi 30 asévei elején kb.20-24-nek néz ki max?
Úgy értem ebből kifolyólag azért egzisztencia megvan, mégis inkább a fiatalabb korosztálynál talál célt, ami nem mindig jó.
Egyébként sportos és helyesnek mondott.
Szoktam viccelni vele még régebben hogy pár év múlva mennyire jó lesz hogy fiatalabbnak nézek ki. Közel 30 vagyok most és nem olyan rég elkérték a személyimet dohányboltban. Nagyon meglepődtem a dolgon és egy kicsit meg is sértettek.
A lényeg viszont az, hogy a 20 év (és azalatti) csajoknál is legalább annyira jó vagyok mint a 30 felettieknél. Nem mintha egy Don Juan lennék, de látom hogy kinél lenne esélyem és hát a paletta elég széles. Szerintem ez egy szerencsés tulajdonság ha jól tudja az ember használni. Azaz nem növeszt szakállat csak hogy idősebbnek tűnjön meg hasonló cicomák
én is ilyen vagyok, már 15 éve 18 évesnek hisznek, általában nem gáz, legalább pozitívan lepődnek meg, ha kiderül, hogy én vezetem a meetinget, vagy hogy én intéztem a konferenciát.
Talán majd ha megszületik a gyerek, akkor hirtelen öregszem 10 évet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!