Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Nektek a mell vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek a mell vagy a fenék a fontosabb?

Figyelt kérdés
Mit választanátok: egy jó fenekű, de kismellű, vagy egy kevésbé feszes alféllel, de nagy mellekkel rendelkező nőt?
2018. márc. 10. 13:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

mindjárt elásom magamat

senki nem értékeli a jó mellet? :D

Úgy néz ki ronda vagyok akármilyen vékony is vagyok nagy keblekkel és formás átlagos popsival

mindenkinek kicsi mell kell? :D Kicsit unom vagy mindenki álszent vagy nem értem én ezt

2018. márc. 10. 15:50
 22/34 anonim ***** válasza:
#21: miért gondolod ezt?
2018. márc. 10. 15:58
 23/34 anonim ***** válasza:
50%
Fenék!! Mell nekem nem igazán számít, csak annyiban h ne legyen nagy, pláne nagy + lógó. A sorrend amúgy: arc, lábak (!), fenék, kicsi mell.
2018. márc. 10. 16:02
 24/34 anonim ***** válasza:
63%

úgy gondolom ezt hogy van egy nő

nőies adottságokkal mint én

széles csípő egy hozzá illő fenékkel és nagyobb mellekkel mint a testalkatához illően

az már nem jó csak a elöl lapos hátul óriás

a sima nőies testalkat francért nem jó senkinek :D

2018. márc. 10. 16:05
 25/34 anonim ***** válasza:
A mell nem nő meg minden esetben de a hátsó az változik sokat plusz mínusz .Sok kövér vagy sovány csaj alakított ki tuti lábat feneket . Az a helyzet hogy ha jól néz ki bármelyik izgi , de ha A-s a cickó akkor a telt duda és később formálható fenék mellett döntök .
2018. márc. 10. 16:08
 26/34 anonim ***** válasza:
50%

Sosem értettem, miért nem tesz fel az ember lánya egy arc nélküli fotót magáról és konkréten arra kérdez rá.

#21 nekem bejöhet.

Épp ma állok a postán és áll előttem egy 18 körüli csajszi, átlagos, de szép formájú fenékkel, nagyobbacska mellekkel. Mindenki azt stírölte.

Az volt a baja, hogy 3 centis műkörmei voltak.

2018. márc. 10. 16:17
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Mivel popsimániás vagyok így egy jó fenekű, de kismellű,nő sokkal jobban tetszene.Egyszerűen nemtudnék nemet mondani 1 szép formás fenekű lányra.Sem a kora,sem a származása még ha csúnyácska lehet akkor sem. Sajna ilyen vagyok,imádom a szép női feneket.Mell akis tenyérbemászó vah annál kissebb is tökéletes.
2018. márc. 10. 17:04
 28/34 anonim ***** válasza:
Kis feszes fenék, kis feszes mell.
2018. márc. 10. 17:48
 29/34 anonim ***** válasza:
Én a popsikát választanám.
2018. márc. 10. 18:00
 30/34 anonim ***** válasza:
Az összhatás sokkal fonzosabb és az érzelmek,de ha a 2 közül kell választani akkor a popsi valamiért azt jobb megmarkolni ;)
2018. márc. 10. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!