Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha pisilni kell, miért bírom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pisilni kell, miért bírom tovább?

Figyelt kérdés

Észrevettük, hogy ha érzem, hogy pisilni kell, tovább bírom az ágyban, lassabban izgulok fel, és az élvezés is később jön. Mindeközben végig tudom szeretni a barátnőmet, aki ennek hatására többször is el tud élvezni, mire én egyszer. Ez nagyon bevált nekünk, azóta csak így szeretkezünk, ha kell, bekészítek egy üdítőitalt, hogy tudjak inni - akár szex közben is.

Kérdésem, hogy mi ennek a magyarázata, illetve veletek is így van? 20/F

2018. márc. 9. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem vettem volna észre hogy tovább birom ilyenkor, de hogy erősebb az orgazmusom, azt igen :)
2018. márc. 9. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor mindig kevésbé bírom, igyekszem előtte pisilni. Nem vagyunk egyformàk.
2018. márc. 9. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:

2

Ugyanez van nálam is, ami a kérdezőnél.

Szerintem a megduzzadt húgyhólyag nyom, ér hozzá valahogy úgy valamihez, ami ezt okozza

2018. márc. 9. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, ez így van, ennek anatómiai oka van. De én azt ajánlom hogy nem csináld ezt, mert most lehet hogy azt gondolod hogy ez jó, de majd 20-30 év múlva ha gondok lesznek a prosztatáddal, meg a hugyzáró izmoddal akkor bánni fogod, mert valószínüleg ettől lett.

Tehát inkább vizelj szex előtt, és az agyadban döntsd el hogy sokáig fogod bírni!:)

2018. márc. 9. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, de utálom ha huggyantanom kell szex közben, inkább elélvezek többször, de ne robbanjon már szét a hólyagom.
2018. márc. 9. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Valóban, a prosztatádnak ez nem valami egészséges. Szerintem is hanyagold ezt a gyakorlatot, inkább vegyél be viagrát, vagy használj valami egyéb szert, de legjobb, ha nem akarod megváltoztatni azt, ahogyan programozva vagy. Élvezz többször. Nekem valahogy egyébként is nehezen megy az elélvezés, kőkeményen álló f.r.kkal is, de ez a m.aszturbálás eredménye, mindig arra törekedtem, hogy tovább bírjam. Amikor így telt hólyaggal élvezek, utána olyan furcsa érzés van a f.rk.mban, nehezen akar lelankadni, főleg p.sálás után. Valószínű, hogy az izmok túlfeszülnek.. Lényeg, nem egészséges, nőknek ott a vibrátor, ha nem elég nekik a fa.sból. Ha van elég pe.ting, u.jazással, nem nagyon valószínű, hogy panaszkodni fog a csaj.
2018. márc. 9. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert az agy akaratlanul is megjegyzi az ilyen kapcsolt tevékenységeket. Ha sokáig folytatod fel fog állni, akárhányszor csak meglátsz egy doboz üdítőt...
2018. dec. 6. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!