Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok láttatok már olyat hogy valakinek szép a makkja? Van olyan akinek nem szép?
Figyelt kérdés
(A pénisz fejére gondolok )
Ha volt ami nem volt szép az miert nem ?
2018. márc. 9. 15:52
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy szerinted mi számít szépnek, de a barátom makkja izgatóan néz ki. 21/L
2/9 anonim válasza:
A partneremnek kifejezetten szép, formás a makkja. Nagyon tetszik. :)
N
3/9 anonim válasza:
Van akinek szép , van akinek ronda a makkja
4/9 anonim válasza:
Az enyém is szokott tetszeni a nőknek, de főleg ha magukban érzik, az imádják nagyon! 😁
5/9 anonim válasza:
Élöben még nem láttam extrémet, de képken láttam már ilyen hegyes, rakétaszerüt, ami nem tetszett. De sztem egy átlagos makk makk, és kész. Nincs benne semmi extra.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is a hegyes raketaszeru az nem szép !
7/9 anonim válasza:
Az én makkocskám is szép.. Ezért szeretik a csajszik... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!