Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket érdekel egyáltalán, hogy a partneretek elélvezett-e?
16-os tévedsz, csak 18cm a farkam.
Viszont elő sem kell vennem és 2-szer biztos kielégítem a csajt mielőtt betenném ;)
Nekem többnyire szerencsém volt, az exeim, akár komoly kapcsolat volt, akár alkalmi, nagyon komolyan figyeltek rá, hogy én is elmenjek. 16-30 éves korosztályban vegyesen, szerintem ez nem kor függő. 2 önző partnerem volt, velük nyilván többet nem is erőltettem a dolgot.
Mostani barátom is komolyan veszi, ha nem megy szex közben, akkor kézzel szájjal valahogy. Őt fejben rettentően frusztrálja, ha nem élvezek el.
Engem mindig is érdekelt. Pont az izgat. Ha minél többször tudom elélveztetni a partnerem.
39f
Komoly kérdés??
Milyen pasikkal randizgatsz/találkozgatsz te? De most komolyan..
Én speciel kellemetlenül érzem magam, ha a lánynak nincs mellettem orgazmusa.
25ös vagyok, ja és.. nem! Nem 30-40-től kezdi érdekelni a pasikat.. ez nem egy korhoz kötött dolog. Hanem intelligenciához, és érettséghez.
16 évesen is így gondoltam, és most 26 évesen is így gondolom.
Akár kapcsolatról van szó, akár alkalmi szexről.. nyilván a lány sem azért fekszik le velem, hogy jól bele/ráélvezzek, hanem azért mert ő is élvezni szeretné.
26- persze pont annyi ideje van.. csak tudod a női test egy kicsit másképpen működik mint a férfi.
+ Azért azt ne felejtsd el, hogy ő csak azt kapja amit te teszel vele.. te viszont úgy irányítod az aktust, hogy el tudsz menni hamarabb is.. vagy akár késleltetheted azt amíg elmész. Ezzel szemben ő azt élvezi amit és ahogy te csinálod neki.. Nem érzed úgy, hogy férfiként felelősséged van a nő orgazmusáért? Kicsit se??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!