Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hé, hímek, mit csináljon egy nő a golyóitokkal?
Csókolgassa,puszilgassa,nyalogassa,nagyon gyengéden simogassa,
vagy
egyáltalán ne nyúljon hozzá?
30-as:
tényleg van olyan férfi,aki nem szereti,ha leszopják a farkát?mondjuk hallottam már ilyet,de csak ezen az oldalon.
Tényleg!
Én 41 éves vagyok megértem pár dolgot, de nyugodtan állíthatom a dugásnál is jobb ha magamnak csinálom.
Lehet a korom miatt is de a szex meg a nők sem tudnak lázbahozni , inkább a hobbijaimnak élek amiket többre is becsülök.
nem mintha számítana, de 1 órával ezelőtt még 41 voltál.
amúgy nem lehet,hogy aszexuális vagy?
érdekes ez.elvileg az asszexuálisok is éreznek vágyat,
maszturbálnak is,akár még élvezhetik is,de különösebb ambíciójuk nincs arra nézve,hogy a vágyaikat valaki mással is megéljék.
Miért most mennyit írtam...?
Lehet ezt az állapotot akárhogy nevezni a lényegen nem változtat sem a nők sem a szex nem érdekel, talán az váltotta ki belőlem hogy minden nő egyforma számomra, számító, fifikás, célratörő és nekem ezek a tulajdonságok nem jönnek be!
Ezért időt és pénzt sajnálok rájuk költeni , inkább mással foglalkozok.
Sokan mondták hogy rossz helyen kopogtattam de könyörgök annyi alkalommal mindég mellélőttem?
Ugyan! Mind egyforma.
A szexeől még annyit hogy magamnak sem csinálom mert nem kívánom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!