Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak ( 1 napon ) max...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak ( 1 napon ) max 3-szor tudnak elélvezni a fiúk? Többi lent

Figyelt kérdés
miért pont 3 ? miért nem jön össze a 4. ? miért fáj ?

2018. márc. 8. 01:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Attól függ mitől? Szex azért körülményesebb és a teljes testet megterheli. De ettől függetlenül ez kedv kérdése. De önkielégítés már más kérdés. Sokkal egyszerűbb. Szóval most nem szájkaratezni akarok, de én már vertem ki 10x. 5-6 után már szinte semmi nem jön. De ettől függetlenül nagyjából ugyan azt érzi az ember és ugyan addig lüktet, hiába nem jön már. Ellenben hiába nem rendes izom van a péniszben, akkor is izomlázszerűt érez már az ember. Persze odalent jobban meg is erőlteti magát az ember, mert egyre keményebben csinálja, mivel egyre nehezebb elmenni.
2018. márc. 8. 16:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, nekem egy napra 5 a rekordom, de fizikailag több is lehetséges, ahogy írták előttem.
2018. márc. 8. 18:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem is 5 a rekordom, de csak mert többször még nem volt nő aki bírta volna :D

32/F

2018. márc. 8. 18:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Volt egy barátnőm, aki eléggé szerette a szexet. Első este 2x leszopott, és egy szeretkezés volt. Majd hajnalban még egy, és reggel ismét. Napközben pedig 2-3 óránként. Kicsit fárasztó volt a péniszemnek. Utána beálltunk napi 1-2 szexre munkanap, hétvégén és nyaralás alkalmával 3-4 akár 5x is volt szex.
2021. okt. 12. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!