Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbálás után miért leszek nagyon álmos?
Figyelt kérdés
Van, hogy még el is alszom közben, bár ez inkább este fele szokott lenni. De ha maszturbálok, s elélvezek, utána már muszáj aludnom legalább fél órát, ha reggel van, ha délután... Ez normális? Mitől lehet? 18L2018. márc. 7. 14:06
1/5 anonim válasza:
Én elaludni nem szoktam, de egy kis lustálkodás nekem is jól szokott esni. :)
2/5 anonim válasza:
SZervezeted orgazmuskor rengeteg energiát felemészt, az utánpótlás előbb utóbb jön, de meg kell várni :)
3/5 anonim válasza:
Mert minden orgazmus egy nagy " energiavesztés"...
4/5 anonim válasza:
A vér az agyadból a peniszbe megy , elálmosodsz , biztos látod a filmekben is h férfiak a sex után egyböl elalszanak
5/5 anonim válasza:
Én is elszoktam álmosodni, szex után is mindig. Bár attól függ! Ha felizgat a partner, akkor alig tudnak magukról levakarni.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!