Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon ez a hüvelyi orgazmus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ez a hüvelyi orgazmus?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezdem úgy hogy nagyon kezdő vagyok a szexben 22 évesen. Nemrég ismerkedtem meg egy remek sráccal. Ő sokkal tapasztaltabb mint én. Tegnap este megvolt az első igazi együttlétünk. (Előtte csak kézzel szájjal.) És nagyon élveztem vele az aktust. Nagyjából 2-3 percenként jött ez az érzés hogy remegek és odalent is teljesen összehúzódok. 5-6szor volt ilyen egymás után néhány perces kihagyásokkal. Mikor magamnak csinálom akkor is ehhez hasonlót érzek. De azért nem vagyok biztos mert ha csak simogatom magam, és nem nyúlok be, akkor a csikló orgazmusom teljesen más érzés. De ezt a hüvelyi élvezetet is isteninek tartom. Tapasztaltabbakat kérdezem hogy ez már az orgazmus? Vagy hasonlót kell éreznem mint mikor a csiklómat izgatom?

2018. márc. 7. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg teljesen mas azaz jobb erzes mint a csikloi, de en nemtudom ezert engem is erdekelne:)
2018. márc. 7. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Férfiként mondom, az volt, ha közben még csikisen bizsergető érzés is volt mellette.
2018. márc. 7. 13:29
 3/6 anonim válasza:
77%

Orgazmusod van, ha spontán, erőlködés meg befeszítés nélkül ritmikusan összehúzódik a hüvelyed meg a méhed.

Nekem olyan ritmikusan és erőteljesen tud összehúzódni, hogy ha közben sivalkodnék, összevissza harapnám a nyelvem. Szóval szerintem az orgazmust kizárja: az erőteljes feszítés, rákoncentrálás hogy mikor lesz már, és a szándékos hangoskodás. Nálam a durva szex se hoz orgazmust.

2018. márc. 7. 15:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is valami hasonlót érzek. Nem erőlködök, nem agyalok, csak átadom magam az élvezetnek. Úgy skerült ezeket átélnem, hogy ő volt felül, nagyjából közepes tempóban, közben a nyakam csókolgatta (azt nagyon szeretem).
2018. márc. 7. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Te dicsekedni jársz ide! :D

Igen, hát persze hogy az volt, méghozzá többszörös. A nők kb. két harmada sosem éli ezt át, amiben persze mi, lusta, vagy tudatlan, érzéketlen férfiak nagyon is ludasak vagyunk. Sokkal többen is képesek lennének rá egy igyekvő és ügyes férfi mellett. Türelem és érzelem is kell hozzá, persze.

Nem irigykedem, mert épp ilyen nővel hozott össze a sors - ostorral se tudnám elkergetni.

2018. márc. 7. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kérdező, ez még nem az orgazmus volt. Elmondom, milyen érzés az orgazmus. Körülbelül olyan, mint amikor nagyon kell tüsszentened. Egyre jobban, egyre erősebben tekeri az orrodat, míg végül kirobban belőled, és akkor megkönnyebbülsz. Na, ezt képzeld el, kb 50x erősebb ingerekkel és 50x erősebb kéjes megkönnyebbüléssel.
2018. márc. 9. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!