Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez túlfűtöttség jele? N26
Figyelt kérdés
Reggel ébredés után odabújtam a páromhoz. Ő visszaaludt..én meg beszívtam az illatát, meg egy kicsit simogattam a f@rkát..annyira nedves lettem, hogy összekenten a combját meg az ágyat is (az egyik lábam rátettem a párom testére így ért a lábam köze oda.2018. márc. 6. 23:21
1/6 anonim válasza:
Ez annak a jele, hogy buta vagy ha így itt kérdezed, meg vagy kevésbé okés a pároddal a szex, vagy nagyobb az igényed, vagy simán felizgultál akkor, amikor sajnos ő aludt.
3/6 anonim válasza:
A túlfűtött nálam inkább azt jelenti, hogy három óra alatt négyszer lettél nagyon meg... szeretkezve, és ötödjére is megköszönnél egy... behatolást. Szóval nem, nem hiszem.
4/6 anonim válasza:
Bezzeg az én nőm használhatatlan volt napokig 1-2 szexualizalas után.
5/6 anonim válasza:
Nem, ez annak a jele, hogy egészséges 26 éves nő vagy, érett, megélt szexualitással, jó párkapcsolatban.
Aggódsz?! Remélem, dicsekszel! :D
6/6 anonim válasza:
Engem is felizgatott amikor reggel vegigpuszilgattam mindehol es megereztem a jo kis reggeli punciszagot! :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!