Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác miért nem akar lefeküdni a dögös lánnyal?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömnek felajánlkozott egy szép lány. Az ismerősöm panaszkodik, hogy egyedül van és kevés a tapasztalata a szexben, mégsem fogadja el a kedves lányt2018. márc. 5. 18:35
1/9 Doctor Manhattan válasza:
“ Egy ismerősömnek... 😄”
3/9 anonim válasza:
lehet hogy fél, lehet hogy szánalom szexet nem akar, de szerintem inkább fél, mondtad is hogy kevés a tapasztalata
5/9 anonim válasza:
Lehet gond van a lánnyal... sőt, biztos.
6/9 anonim válasza:
Mert be van tojva. Neki nem vagina szükségleltetik, hanem Pempers.
7/9 anonim válasza:
Több oka is lehet , csak pár.:
- lehet meleg
- lehet nem működik neki
- lehet fél (de lehet egész, hehehehe)
- lehet kicsi neki
- lehet még sose volt nővel
- lehet igaznak gondolja azt a tévhitet, hogy a pina harap
- lehet azt hiszi, hogy a farok a jövő pinája
- lehet 2 lökéstől elsülne
- lehet épp gombás a farka
- lehet , hogy lehet? na jó befejeztem ...
8/9 anonim válasza:
Biztos kívánatos a csaj? A legjobb lenne, ha feltöltenél róla képet, hogy el tudjuk dönteni.
9/9 anonim válasza:
Én már attól is le akarok vele feküdni hogy olvasom :-D
Jól írták hogy puhapöts, besz@ri Jancsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!