Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szeretitek a nagy csiklót?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye, tapasztalata? Mennyire gyakori mondjuk a babszemnél nagyobb "makkú" csikló magyar lányok körében?2018. márc. 3. 21:00
2/13 anonim válasza:
Ma 18:34-kor már volt ez a kérdés. Azt is te írtad? Olvasd el!
A babszemnyi, vagy nagyobb rendkívül ritka. (A Juliska babot nem emiatt nevezték el.)
3/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem láttam. De azt tutira nem én írtam ki! Elküldöd nekem privátbaa kérdés linkjét?
2018. márc. 3. 21:31
4/13 anonim válasza:
Hát nekem nem tud akkora nagy lenni egy csikló, ami már ne tetszene, annál tovább (+1óra) nyalnám, kényeztetném.
5/13 anonim válasza:
na nee, ez már fáj!! 😁 😆 😉 😂 😛 😘
6/13 anonim válasza:
Én szeretem. Nagyon jó kényeztetni egy nagyobbat !
7/13 anonim válasza:
Mi az hogy!
Élek-halok a nagy csiklókért.
8/13 anonim válasza:
Én is imádom,lennék rendszeres imádója a gazdijának 😋
9/13 anonim válasza:
Szerintem tökmindegy. :D Ha jó nő a gazdája, akkor nekem mindegy milyen muff van alatta. :D
26/F
10/13 anonim válasza:
Én egyszer nagyon szívesen nyalnék, “szopnék” egy ilyen igazán nagy “makk” formájú csiklóval rendelkező puncit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!