Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lingam masszázs gyönyör vagy kínzás?
Szeretnék elmenni egy lingam masszázsra.
Sok prűd ember azt hiszi, hogy a lingam masszázs azt jelenti , hogy egy nő kiveri neked.
Elmondom mi az én véleményem.
Szerintem ahogy megfigyeltem a lánynak az a feladata, hogy a véráramlattal játszadozzon.
A férfinek a farka hol merev, hol kicsit lenyugtatja, de sosem engedi lelankadni. Sokszor el viszi a férfit a csúcs közelébe, de mikor jönnek az ejakuláció, a nő pont akkor olyant tesz, amiért ez elmarad, és az orgazmus is, de a jó érzés megmarad.
Nagyon érdekel, de nem tudom elmenjek-e, mert ez olyan mintha kínoznának kicsit.
Egy gyönyörű nő előtted, játszik a farkaddal, a nunijánál is, de soha nem rakja be, mert nem rakhatja be.
A végén pedig a hatalmas orgazmus.
Szerintetek is ilyen lehet a lingam masszázs?
Na az a helyzet hogy voltak már csalódásaim, linkeld be a csajt hatha ismerem. Tényleg vannak akik csak lerendeznek gyorsan.
Eddig egy volt aki nagyon jól és hosszan csinálta nekem , na ő nagyon jó volt ..
Sok a kontár a könnyű pénzért
"Sok prűd ember azt hiszi, hogy a lingam masszázs azt jelenti , hogy egy nő kiveri neked."
később:
"Egy gyönyörű nő előtted, játszik a farkaddal, a nunijánál is, de soha nem rakja be, mert nem rakhatja be.
A végén pedig a hatalmas orgazmus."
Szóval röviden kiveri neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!