Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Az igazi Alfahím?
Az alfahím nem ezt jelenti. Nem csak a szexről szól. Hanem, hogy a legdominánsabb a viselkedése. Hasonló alárendeltséget vált ki mind a két nemből. De a természetben is gyakran nem az alfa a "legtökéletesebb" egyed. Csak a viselkedése olyan és néhány erős szociális kötelékben élő állatnál gyakran megfigyelhető, hogy a béta időnként küzdelemben helyreteszi az alfát, de nem veszi át a szerepét a közösség érdekében. Eleve a hierarchia azért lett kitalálva, hogy a közösség ne a folyamatos versengésben merítse ki az erejét.
Mellesleg szerintem is olyan 5cm lehet a legideálisabb. Nekem sajnos csak a "beszálló, minimum" jutott.
Nekem bőven elég lenne a 4,5, sőt, már a 4 is. Az előttem emlegetett 5-5,5-nél én már kilennék... :D Amúgy tényleg nem a farok mérettől lesz valaki alfahím, hanem ahogy mondta az előző hozzászóló, inkább a viselkedése miatt.
24/L
Örülök hogy nagy nehezen gyakorlatokkal elértem a 4,5öt.
5,5 aztaku az legalább 15cm körbe a formája miatt.Dolgozhatok még rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!