Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagy farkú férfi nagyobb esélyekkel indul?
Figyelt kérdés
Sosem csalnak meg a nők egy nagy farkút? Elnézőbbek vele ha vita van?2018. márc. 1. 19:44
11/17 anonim válasza:
Bocs én olyan világban nőttem fel, ahol 25 cm volt a nagy, 18-20 cm az átlag. Igaz 37 vagyok, én így láttam hallottam.
13/17 anonim válasza:
Az én világomban egy igazi nagybetűs FÉRFI bocsi de minimum 50 centi... Próbáltam 42 centissel egyszer de alig éreztem valamit... A páromnak 72 centi és tökéletes vele a szex. A legtöbb pasimnak is megvolt minimum 55-60 cm szóval nem tudnék mit kezdeni egy kicsi mérettel... Bocsi de ez van :/
14/17 anonim válasza:
Még annyit, hogy a legnagyobb amivel valaha próbáltam 96 centi volt bedugta a s*ggemen és kijött a számon, az már picit nagy volt de még belefér lehet egy méter feletti már sok lenne :/
15/17 anonim válasza:
Hát azért voltam 22évesen egy egyidős legalább 185ös széles csípőjű volt kosaras lánnyal,akarom mondani ő kapott el.Hát az akkor még kisebb vékonyabb(16/4)farkacskámmal(oda voltam milyen nagy)csak azt éreztem hogy háromszor szélesebb és kétszer mélyebb hüvelyben mozgok.A végét sehol sem éreztem!
16/17 exelant válasza:
Nálam nem annyira jönnek be a nagyfarkú férfiak. Illetve nem a farkadtól függ, mennyire vagy jó az ágyban, hanem a technikádtól, ügyességedtől. Lehet nagy a farkad, de lehet , hogy az ágyban egy nagy nulla vagy. Nekem sokszor a nagy farok már fájdalmasan feszíti pl. a hüvelyem belülről, mikor aktusra kerül a sor, kellemetlen emiatt nekem nagy farkú férfival lefeküdni. Illetve nagy farkú férfival emiatt nekem kellemetlenebb a popószex is sokkal, orálisan is alig tudom kielégíteni, alig tudom a nagy férfi makkját is olykor bekapni, nemhogy végig, s még mozogjak is rajta, na meg elvárja, hogy a mélytorkost is elvárja..... ekkor következik a hányásszex.... :)
17/17 anonim válasza:
17-29 cm ideális méret! Az alatt vagy felett nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!