Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ti szívesen tanítjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti szívesen tanítjátok meg a szűz barátnőtöket szopni?

Figyelt kérdés

Segítenétek neki,hogy minél jobb legyen?

Mondanátok,mi hogy jó nektek,ha kell,fognátok is a kezét,hogy megmutassátok,milyen erősen szeretitek,ha a kezével szorítja a péniszeteket,vagy mutatni a tempót,stb?

Segítenétek ebben,vagy elvárjátok,hogy magától kísérletezze ki?

2018. márc. 1. 19:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
mondjuk azért tenne fel ilyen kérdést pasi, mert meleg. :D és már az írásmódodból is látszik, hogy nem csaj vagy, szóval erről ennyit, akinek csak egy kis agya is van, az látja ezt.
2018. márc. 1. 20:25
 12/23 A kérdező kommentje:
hát az emberismerő képességed egy nagy nulla.sajnálom,hogy tőlem tudod meg.
2018. márc. 1. 20:34
 13/23 anonim ***** válasza:
Mint a p.icsafüst!!!! :)
2018. márc. 1. 20:40
 14/23 A kérdező kommentje:

és mennyi időt adtok neki,hogy belejöjjön?

ez is stresszel engem egy kicsit,hogy minél hamarabb szeretném jól csinálni,nehogy kiábránduljon

2018. márc. 1. 20:42
 15/23 anonim ***** válasza:
26%
Őszintén? Ha barátnőm lennél 1 hetet kapnál rá.
2018. márc. 1. 20:44
 16/23 A kérdező kommentje:

hát ha áll a péniszed rendesen,és nincs merevedési problémád,akkor 1 hét alatt sokat lehet gyakorolni.

csak ehhez tökös pasi kell.meg nem árt egy szép farok,hogy legyen is mire felizgulni.

2018. márc. 1. 20:50
 17/23 anonim ***** válasza:
60%
Én pont olyan vagyok kérdező amit leírtál! Tökös és van mire felizgulnod! Privi? Képcsere?
2018. márc. 1. 20:53
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
A faszt, fúj már, béna még szopni se tud, tanuljon meg máson furujázni amúgy is fúúúj szex
2018. márc. 1. 20:54
 19/23 A kérdező kommentje:

18-as:

te meg tanulj meg helyesen írni,mert egy nő sem lesz hajlandó a nyúlványodat a szájába venni.

Egyébiránt Bence drága....nem is olyan rég még te küldtél privátban üzenetet,hogy ismerkedünk-e,belinkelve a facebook oldalad...ha ilyen undormány módon állsz akármilyen szűz lányhoz,egy pillanat alatt belinkelem a profilodat.

és akkor fujjoghatsz,te kis nyomulós álszent.

2018. márc. 1. 21:02
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha belinkeled, röpülsz is innen, szóval okosan, kislány! :)

(# 1-es válaszoló voltam)

2018. márc. 1. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!