Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Na csajok, akkor miért gyártan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na csajok, akkor miért gyártanak ilyeneket?

Figyelt kérdés

[link]

Ha többség azt állítja közületek, hogy 3.5 cm körüli pénisz csikkpénisz és semmit sem éreztek belőle, akkor minek léteznek ilyen 3 cm átmérős dildók, vibrik és sorolhatnám reggelig.

2018. febr. 27. 19:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%

# 20

Oké, legyen, majd szólok a puncimnak, hogy amit eddig orbitális hüvelyi orgazmusoknak hitt, azt csak beképzelte magának, valójában nem érzett semmit se ő, se én.

Csúnyán át lettem verve. Én naiv nő. xD

2018. febr. 28. 23:53
 22/26 anonim ***** válasza:
4%
#21 Kedves éreztél már a méhszájad mögötti részben mélyzónás orgazmust,magyarán nyújtotta már valaki a hüvelyed?Nem ér az hogy fáj a méhszájam,nem erről van szó..
2018. febr. 28. 23:57
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

# 22

Ahhoz kell a vastag pénisz, hogy elérjen a hátsó hüvelyboltozatig?

(Mindjárt sejtettem, hogy fatengelyes a női logikám. xD )

2018. márc. 1. 00:03
 24/26 anonim ***** válasza:
#23 Piszok voltam mert gondoltam megtudok mást...nem ahhoz nem...ahhoz más kell
2018. márc. 1. 00:12
 25/26 anonim ***** válasza:
47%
Azért mert neked elég a csikk... másnak nem biztos...főleg ha valaki nagyon nedves, a vékonyat nem érzi.
2018. márc. 1. 03:38
 26/26 anonim ***** válasza:
11%

Mert a vibri mindig kőkemény és nem gyors tüzelő. Ezek is fontosak hiába van nagy farkad ha nem áll mikor kellene, vagy elmész 3 perc alatt aztán már nem is áll tovább. Jó az a 3.5 mert hamarabb kapsz vele anált, mint egy Old Spice dezodor méretű pénisszel rendelkező és mélytorokban is hamarabb lesz részed. Sok lány szereti az anált csak a pasik hatalmas farka miatt undorodnak tőle, ujjukat tuti bedugják néha :P Lehet még be is remegnék, ha análban tolnád nekem és közben ujjaznád a puncim szóval csak tapasztalat kérdése =)

L/19

2018. márc. 1. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!