Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, bevallalnatok popobol egybol a szajba?
"Lanyok, bevallalnatok popobol egybol a szajba?"
Szerintem fogsz olyan vagány csajt találni, aki egyből a szádba adja az ánuszodból kihúzott felcsatolható péniszt, ha téged nem zavar az egészségügyi kockázata, szóval ne add fel!
11-es te menthetetlenül frusztrált vagy.. :D
ugye kicsit sem érzed magad szánalmasnak? :)
csak hápogok, mennyi buta liba ír itt. A helyes sorrend:
száj
punci
segg (ha még bírjátok)
mosdás után újra elölröl (ha még bírjátok)
Szexuális kultúra és higiénia! Tehát nem!
Ahogy előttem szólók is írták többen, megvan ennek a megfelelő módja. (pl. óvszer használata, análra való felkészülés, azaz öblítés, stb.)
Az egészségügyi kockázatvállalás olyan, akár az orosz-rulett. Nem ártalmas, ha szerencséd van, ha pedig nincs...
# 18
Akkor jó nagyra tátsd a szádat, ha a "csajod" se..ből szájba engedi! xD
(Azért durva fétised van, én mondjuk pisit sem engednék annak a szájába, akit szeretek, nemhogy egyebet.)
De nyilván de ízlések és pofonok. xD
Aki ossze akar szedni valami jo kis fertozest, engedje. Nincs itt semmi szeretet, vagy bevallalossag kerdes. Veszelyes.
Miert nem kerdezted egybol azt, hogy gumi nelkul szexelnel-e egy hiv fertozottel. Van eselye, hogy ne lesz bajod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!