Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit élveznek a lányok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit élveznek a lányok ha felcsatolhatóssal dugnak? Nekik mi az izgalmas ebben?

Figyelt kérdés
Szeretném megérteni.. Mi még sosem probáltuk és igazabol furcsa is, hogy mit lehet azon élvezni ha egy mubrokival dug meg mast?!
2018. febr. 27. 08:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én is élvezem a hatalmat, sőt adott esetben még a megalázó helyzetet is, mert tudom, hogy a Párom élvezi (én vagyok a lány). Persze olyat nem tennék vele ami tudom hogy rossz neki, de bele szokott férni hogy durva legyek, és néha kicsit megalázó dolgokat tegyek vele. Akár olyat is amit forditott helyzetben én nem viselnék el. Igenis élvezetes tud lenni, de ezt a bosszú dolgot én sem tudom megérteni pedig nem most hallom először. Tényleg van aki azért szexel hogy a másiknak rossz legyen? És van aki ezt hagyja?

25n

2018. febr. 27. 13:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyszerű pedig. 1 adott dolog több szempont miatt lehet vonzó. Lehet, hogy 10-ből 10-en más miatt szeretik. Az ember pedig többnyire a saját tapasztalatai, élményei szerint szokott válaszolni. De megkérdezhetem a szomszédokat is, mit gondolnak róla, és akkor majd felépül egy statisztika ;)
2018. febr. 27. 13:47
 13/18 A kérdező kommentje:
11# amennyiben nem bánnád írnék egy privátot, szeretnék kérdezni néhány dolgot!
2018. febr. 27. 17:01
 14/18 anonim ***** válasza:

"Csak itt a gyk-en ömlenek azok a kérdések, amik arról szólnak, hogy a pasi kényszeríti a nőt az análra.

Nem egy pasitól olvastam/hallottam, hogy az az izgalmas az análban, hogy fölérendelt szerepben van, megalázza a másikat, ugyanez igaz az arcra/szájbaélvezésre, mélytorkos, öklendezős szoptatásra is.

Na, nőként miért ne lehetne ilyen alapon élvezetes megalázni a másikat, uralkodni rajta, stb...

Én kb ezt élvezném rajta, ha úgy adódna, hogy teljesen nálam az irányítás, és azt teszek vele, amit akarok. "

1: A GYK alapján nem lehet általános következtetést levonni. Rengeteg kérdés van a péniszmérettel kapcsolatban is. Tényleg ennyi pasi lenne, aki nem tud mit kezdeni a szerszámával és inkább a méretére fogja, hogy béna? Dehogyis! Egyszerűen van az a pár szerencsétlen, akik többször regisztráltak, hogy ki tudják játszani a félóránként egy kérdés szabályt.

2: Valóban izgalmas a fölérendelt szerep és a megalázás-játék. (Hülyén hangzik de másképp nem tudom megfogalmazni.) Igen, az arcraélvezésnél alárendelt helyzetben van a párom de azért, mert ő akarja. Sosem kényszerítettem rá semmit, amit nem akart. Erre nagyon jó példa a szoptatás. Ez durvább módja az orális szexnek. Itt én irányítom, hogy milyen mélyre és mennyi időre nyelje be a péniszemet. Mindig figyelek rá, hogy ne legyek túl durva, ne essen rosszul neki, ne legyen hányingere. Ezek mellett is kicsit kellemetlen neki (aki próbálta már tudja, hogy miért). Persze bizonyos mértékű diszkomfort-érzést, így is okozok neki. Viszont az esetek többségében ő kezdeményezi a szopatást, mert élvezi és van köztünk bizalom. Élvezi, mert a kedvemre tehet és ki van szolgáltatva nekem és kilép a komfort zónájából, ami mindig izgalmas. A szex nem egysíkú, nem csak fizikai ingerekből áll és pont ez a lényeg. Utána általában nagyon felizgult, nedves pedig fizikailag nem érték pozitív ingerek, csak szellemileg és lelkileg.

Egyébként volt olyan is, hogy ő szoptatott meg a felcsatolhatóssal és azt is nagyon élveztük mindketten.

Megértem, hogy vannak akiknél a szex pusztán fizikai dolog és olyanok is vannak, akik bizonyos formáit nem élvezik, bármilyen oknál fogva. Nem vagyunk egyformák.

Te azt értsd meg, hogy a férfiak nem önző szemétládák, bár akad köztünk az is. Felejtsd el ezt a bosszúálló attitűdöt! Mindenkinek olyan partnerre van szüksége, akivel azonosak vagy legalább nagyon hasonlóak a szexuális preferenciáik. Keress olyan férfit, aki nem igényeli az anális szexet! Ne várd el senkitől, hogy miattad lemondjon bármiről amit szeret!

2018. febr. 28. 09:09
 15/18 anonim ***** válasza:

"Keress olyan férfit, aki nem igényeli az anális szexet! Ne várd el senkitől, hogy miattad lemondjon bármiről amit szeret!" => Találtam, de köszi.

(Mellékesen, csak én vagyok, aki komoly kapcsolatnál nem azzal kezdem az ismerkedést, hogy ragaszkodik-e az análhoz, szeret-e puncit nyalni, meg egyebek, és nem teregetem ki a szexuális perverzióimat az első nap? Csak kíváncsiság, hogy más tényleg így kezdi?)

2018. febr. 28. 09:29
 16/18 A kérdező kommentje:

14#

"Élvezi, mert ki van szolgáltatva nekem és kilép a komfort zónájából, ami mindig izgalmas. A szex nem egysíkú, nem csak fizikai ingerekből áll és pont ez a lényeg. Utána általában nagyon felizgult, nedves pedig fizikailag nem érték pozitív ingerek, csak szellemileg és lelkileg. "

+1 :) Ez tényleg pontosan így működik. Számtalan ilyen eset volt már életemben más más nőkkel.

Mivel az agyunk a legnagyobb nemi szervünk így egyértelmű nem a fizikai érzés az ami a legnagyobb kielégülést okozza és izgalmat váltja ki belőlünk, hanem a mentális vágyak meg és kiélése.

Exem pl tőlem azt kérte, hogy dugjam meg a száját. Szó szerint így kérte ahogy írtam. Megtettem, bár engem a mélytorok sem izgat, mert nem szeretem ha öklendezik, és ha már túl sok a nyál.. de kinek mi. Neki ez nagyon bejött, megkapta, és sokkal kívánósabb volt mint azelőtt bármikor.

15#

Nem, nem így kezdem az ismerkedést, viszont meglehetősen korai fázisban kibeszélem, és beszéltetem a nőt is ezekről a dolgokról. Mert ha nem képes kielégíteni akkor nem is lesz hosszútávú a kapcsolatunk, és az is biztos, hogyha nem passzolunk akkor a szex sem fog soha az életben sem jól működni köztünk.. és már nem tizenéves vagyok, hogy a mennyiségre mennék, engem a minőségi szex mozgat. És szerintem ez így normális. Ráadás emiatt egy elég komoly potenciális problémaforrást elvágunk már a kapcsolat korai szakaszában.

Szerintem az egy beteg dolog, hogy az emberek túlmisztifikálják a szexualitást, és nem mernek beszélni róla idegeneknek, mert akkor rosszak/furcsák/szexisták lesznek.

Most őszintén, ki találta ki ezt a baromságot?

Sokkal lazábban kellene kezelni a szexualitást, és az egyéni szexuális kultúrát! Sokkal-sokkal! Szinte mindenki él vele, szinte az összes ember "fontossági listája" első három helyének valamelyikén áll a saját kielégülése, és szinte mindenkinek eltérőek a vágyai.. ennek ellenére a vágyak szőnyeg alá vannak söpörve, mert majd a szerelem megoldja, akkor is ha nem működik a szex.. ahha, ahha.. persze majd megoldja.. meg a frászt oldja meg! A szerelem nélkülözést és nyelést szül.. szenvedés lesz belőle, és amint elmúlik, az egész kapcsolat egy horrorrá változik a sok sok nyelés miatt, azért válik horrorrá mert a sok sz*rt az agyunk már nem bírja el amit elviseltünk az érzelmek/hormonok tombolása miatt.. na én sokkal inkább ezt tartom betegesnek, és nem azt, hogy a harmadik randin arról beszéljek a lánnyal, hogy mit gondol az anális szexről!

Miért tartunk még mindig itt? Miért lehet egyáltalán megkérdőjelezni és elítélni azt aki ki meri mondani/fel meri vállalni, hogy számára igenis fontos a saját szexualitása, ugyanis az az ő boldogságának egy nagyon fontos szegmense.

Miért kell tabusítani a szexet, miért kell dogmatikusan rossznak bélyegezni ha valaki nyitott?

Szóld el magad társaságban szexről.. de ne csak egy béna beszólás erejéig.. hanem úgy mélyen menj bele egy témába, és nézd meg a fejeket.. borzasztó mi az emberek fejében ezt a témát illetőleg.

2018. febr. 28. 18:56
 17/18 anonim ***** válasza:

#15 Nyilván nem szoktuk így kezdeni az ismerkedést de jó az ilyesmit a kapcsolat korai szakaszában tisztázni. Legalábbis nagy vonalakban annyit, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak, ki mire nyitott, ki mitől zárkózik el és miért. Így már van valamennyi alapja annak, hogy eldöntsük, hogy ez a kapcsolat még vállalható kompromisszum lenne-e hosszútávon. (Mert minden kapcsolat kompromisszum.)

Egyébként nem úgy kell párt keresni, hogy minden áron komoly kapcsolatot akarok vele. Én sokáig így próbálkoztam és néhány hónapnál egyik kapcsolatom sem volt tartósabb. Aztán a csalódottság miatt átálltam arra, hogy nem várok semmit egy randitól, csak próbálom jól érezni. Ha egy kellemes beszélgetés lesz belőle akkor az, ha egyszeri kaland, akkor az, ha tartós kapcsolat, akkor az, stb. Pont ebben a korszakomban megismertem egy lányt, akivel az első randi úgy látszott, hogy csak egy jó beszélgetés lesz, semmi több, nem tetszettünk egymásnak. Emiatt teljesen lazán viselkedtem és elkezdtem heccelni, ahogy a haverokat szoktam és ő vette a lapot. Ezután már másképp láttuk egymást, lett második randi is és most már 7 éve együtt vagyunk. Ezt csak azért írtam le, hogy alátámasszam a véleményem. Nem kell komoly kapcsolatot keresni, az úgy is kialakul.

2018. márc. 1. 08:52
 18/18 anonim ***** válasza:

#15 vagyok. Utoljára én se úgy kerestem, sőt... (Tudom, szemét vagyok megint :D) teszteltem, meddig húzza a játékot, hogy minden este ott fekszünk egymás mellett, láthat mindent, de nem kapja meg... (Nekem is megvolt az okom erre, miután sorozatban ha lefeküdtem valakivel, onnantól vége volt a dolognak.) 13 napig húztam, utána ugyanúgy jött, 2 és fél éve vagyunk együtt.

A többi dologban is igazat adok, de a kérdező sajnos nagyon jól leírta ezt a "kezdj el táraságban beszélni a szexről és figyeld az arcokat". Na ezért vannak a fenntartások szerintem sokak részéről. Ha nem szimpla szex, hanem valami extra (pl ami a kérdésben van), rögtön pszichopatának van nézve az ember. Mivel én sem vagyok egy kölnit $zart, kifinomult akárki, így volt szerencsém kitapasztalni dolgokat....

2018. márc. 1. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!