Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki hetero, az is megnezi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki hetero, az is megnezi a jokepu, szexi, sarmos, erotikus fiukat?

Figyelt kérdés

2018. febr. 26. 12:52
1 2 3
 11/21 János Gilján ***** válasza:

Én megnézek bármilyen embert, aki szép. Lehet az férfi, nő, kislány, kisfiú, öregember vagy öregasszony. Természetesen szexuális vágy nem társul a "megnézéshez", viszont a szépség jellemzője, hogy a szemnek kellemes élményt nyújt, vagyis miért ne nézném meg? Arra kíváncsi lennék, hogy aki "nem nézi meg", az hogy csinálja? Ha véletlenül észrevesz egy jól kidolgozott és jóképű férfit, akkor direkt elkapja gyorsan a tekintetét? "Nem láttam, nem láttam, nem szabad odanézzek!" :D

Hangsúlyozom, hogy 100% heteró vagyok, de ha valaki genetikailag messze kiemelkedik a többiek közül, és/vagy rengeteg energiát ölt abba, hogy jól nézzen ki, akkor én jólesően végigmérem egyszer, nem túl feltűnően.

Mellesleg én is elég jól festek, már megszoktam, hogy engem is végig szoktak mérni nemtől és életkortól függetlenül: [link]

38 vagyok mellesleg... ;)

2018. febr. 27. 09:44
 12/21 anonim ***** válasza:
11-es ez most ténylegesen te vagy, vagy példa volt, hogy kb így nézel ki? Ha az előbbi, akkor nagyon bátor vagy. Mellesleg kb én is így nézek ki, talán még jobban is. Csak én nem vagyok kopasz, de még a szakállam is olyan fazonú. De mégsem szoktak megbámulni. Szerintem annyira nem jellemző, hogy az emberek egymást bámulják. Kivétel az idősek szoktak arcátlanul embereket bámulni, meg méregetni. Én se szoktam bámulni senkit. Szerintem csak a túlzott önbizalomból jön az, hogy egyes emberek mondják, hogy hogy bámul mindenki. Nekem is volt egy barátom, aki mindig mondta, hogy mindenki bámulja. Mikor éppen volt olyan, hogy állítólag megint vágyakozva nézi egy nő, akkor néztem direkt és baromira nem őt bámulta. Illetve volt, hogy kikényszerítette, hogy őt nézzék, mert ha valaki betegesen néz, akkor persze, hogy egy idő után ráfognak nézni, hogy miért bámul engem ez az alak
2018. febr. 27. 11:19
 13/21 János Gilján ***** válasza:

12: Ne izgulj, az önbizalmam pont a helyén van, ez vagyok én mozgás közben: [link]

Nem bámulásról beszéltem, hanem megnézésről. Aki szép, azt megnézem, elismerem a szépségét és aztán az élet megy tovább. Nem kell túlgondolni, ez elég egyszerű helyzet. ;)

2018. febr. 27. 12:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Helyesbítek, nagyon bátor vagy. Nem véletlen kínál anonimitást az oldal
2018. febr. 27. 13:31
 15/21 János Gilján ***** válasza:
Én felvállalom az arcomat. Rendszeresen tartok előadásokat is, nem gondolom, hogy bújkálnom kellene. Mindenesetre megtisztelsz. ;)
2018. febr. 27. 13:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Megnézi. Nem szexuális kíváncsiságból, hanem az esztétikai élmény miatt. Mint ahogy egy szép nőt is megnézünk, még ha imádjuk is a párunkat, és nem érdekel rajta kívül senki más.
2018. febr. 28. 14:45
 17/21 János Gilján ***** válasza:
Tökéletesen fogalmaztál Miquel! :)
2018. febr. 28. 14:48
 18/21 A kérdező kommentje:
Ok,,jo valadzok
2018. febr. 28. 20:29
 19/21 anonim ***** válasza:

"Tökéletesen fogalmaztál Miquel! :)"

Valójában nem. Időnként elkövetem azt a szamárságot, hogy nem olvasom el az előttem kommentelők válaszait. Most is csak az első 4-5 válaszon futott át a szemem, és szokás szerint megfogalmazódott bennem az ellenvélemény. Így aztán sikerült leírnom azt, amit te a 11-es válaszodban már sokkal érzékletesebben kifejtettél. Bocsi.

2018. márc. 1. 10:53
 20/21 anonim ***** válasza:
meg
2023. márc. 24. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!