Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendeltem egy dildót ami gél masszából készült, vízálló?
Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 12:03
11/22 anonim válasza:
Vizálló vagy vizhatlan.
Szigetelve, tömitve van e. Hasznalhatod e kádban. Nem tud beszivarogni a viz az eleromos részekhez.
12/22 A kérdező kommentje:
#9 na hagyjuk már...
itteni pasik rondák, betegek, 30feletti nagy része...:)
szex chatre esetleg okés de nem mindegyik:)
gyk-n lehetetlen ismerkedni egyébként se erre van kitalálva...
utolsó, ez a dildó nem elemes:)
2018. febr. 26. 13:10
13/22 anonim válasza:
Megjegyzem, a dildok nem elemzések. Azok a vibrik.
Szóval minden dildó vízálló. 😊
14/22 anonim válasza:
GYK-n lehetetlen ismerkedni? Nőként? Hát ezzel most megleptél, mikor minden nőtársad arról panaszkodik, hogy nem tud úgy válaszolni egy kérdésre a szexualitás kategóriában, hogy ne kapna vagy 20 privátot. Én nem tudok úgy válaszolni férfiként egy kérdésre sem úgy, hogy kapjak (max. nagyon ritkán), szóval max. mi férfiak mondhatjuk, hogy lehetetlen a GYK-n ismerkedni.
15/22 A kérdező kommentje:
én is 1000 levelet kapok de mind undorító....
szóval további ilyen témára nem válaszok itt a dildo volt a lényeg. Köszönöm a válaszokat!:)
2018. febr. 26. 14:04
16/22 anonim válasza:
#14 Tudnád milyen beteg üzenetek jönnek...
17/22 anonim válasza:
Mind undorító? Okés azt elhiszem, hogy sok a neked öreg, lúzer vagy éppenséggel aberált, de azért hogy egy normális sincs közte, az fura.
18/22 anonim válasza:
Hát nemtudhatom, hogy miket üzengetnek a palik a csajoknak, csak sejthetem ...habár fordult már elő velem, hogy nőnek hittek és rámírtak páran, de azok mind csak standard ismerkedős dumák voltak.
19/22 anonim válasza:
# 14
"Nő vagy? Írj itt!"
"Kedvenc pózod?"
"Úgy megdugnálak, hogy ...."
20/22 anonim válasza:
És a durvákat kihagytam.
Fura vagyok, hogy nem akarok velük ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!