Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfektettem haverom anyját. Hogy nézzek majd így a szemébe?
Figyelt kérdés
Jó kis 40-es milf... nem tudtunk egymásnak ellenálni. Kicsit tartok tőle, hogy majd elmondja haveromnak, szerintetek?2018. febr. 25. 22:32
11/16 A kérdező kommentje:
:)
2018. febr. 25. 23:09
12/16 anonim válasza:
Végre valaki elvette a szüzességedet..Mindenki nagyon boldog,meg irigykedik..de tényleg..
13/16 anonim válasza:
Ha közben nem hívtad Stifler mamájának, elpazaroltad az életed :D
Amúgy meg mikor egymást sértegetitek mondd neki hogy "megdugtam anyádat" röhögni fog.... egy darabig :D
14/16 A kérdező kommentje:
Na alakulnak a dolgok, nemrég beszéltem vele és úgy néz ki, hogy ma ismétlés lesz. :)
2018. febr. 26. 11:07
15/16 anonim válasza:
Teherbe is ejtetted legalább?
16/16 anonim válasza:
Szerintem nem lesz gond ha kiderül. Abból ítélve, hogy milyen a fogalmazásod, milyenek a reakciód nem éppen egy kellemes és értelmes ember benyomását kelted. Szóval, ha a haverod elviselt eddig így, akkor mindent kibírhat. Ezt is. Mellesleg, aki ilyen szintű emberrel összefekszik, az csak neked lehet "jó kis 40-es milf", valószínű, hogy bottal nem nyúlnék hozzá. Innentől kezdve felesleges nálam is esetlenül kapálóznod azzal, hogy féltékeny vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!