Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítóok ha a lány teljesen elzárkózik az anális szextől?
"miért akarsz a lányra ráerőltetni olyat, amit .."
Szerintem nem férfi a kérdező.
eleve nem megyek bele olyan kapcsolatba ahol a nő elzárkózik az ilyesfajta örömöktől..
számomra elsődleges a szex, és ezért célorientáltan keresek.
lepontozhattok, magasról teszek a belső értékeitekre.. nekem nem barátnak való barátnő kell. barátaim vannak így is. olyan nőt keresek aki egy szexmániás, és a farkamon éli ki magát, mellette pedig hagy nekem szabad életet, nem fojt meg! :)
# 15
"eleve nem megyek bele olyan kapcsolatba ahol a nő elzárkózik az ilyesfajta örömöktől...."
Értem. És az eddigi partnereid közül hányan kényeztettek téged análisan felcsatolható pénisszel?
és most jól érzed magad mert keményen beolvastál, vagy mi a célod ezzel? :D vagy mit hiszel, ezzel majd jól megalázol? hát nem!
tudod, nyitott vagyok az efféle játékokra és olykor bejön a szerepcsere.
persze nem azokkal a barbár egyébként persze önmagukat feministának és női jogvédőnek gondló ostoba tyúkokkal akik egyébként ezt úgy gondolják, hogy "na majd előbb én jól seggberakom, hogy fájjon neki, és akkor majd nem akarja a rohadt szemétláda" <- nos tudod, pont emiatt ismerkedem úgy ahogy.. mert az ilyen nők nem a női nem érdekeit védik, hanem egoista önző barmok mind egytől egyig, akik nem látnak csak az orrukig, és a férfigyűlölet élteti őket, valamit képtelenek elfogadni azt, hogy vannak nők akik másként gondolkodnak mint ők maguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!