Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok történeteket amire tudnék masztizni? Ma valamiért nem megy. ☹ Ja priviktől kíméljetek!
Hevesen csókolóztunk, közben róla lekerült, minden ruha. A farka a kezemben, verni kezdtem. Rólam is levettük a felesleges rongyokat. A keze a csiklómon játszott. Mint a legjobb zenész a hangszerével. Csodás volt. Egyre jobban vágytam a farkára. Elhelyezkedtem az ágyon, majd szinte könyörögve mondtam neki:
- Zoli, tedd be, kérlek! Fogamzásgátlót szedek.
Zolinak nem kellett kétszer mondani. Hozzányomta nagy és kemény szerszámát a puncimhoz és szép lassan belehelyezte... Majd elkezdett mozogni bennem.Ahh! Ez mennyei! Jó nagy farka volt, de dehogy kellett nekünk síkosító, a puncim már lucskos volt. Ütemesen mozgott bennem... egyre mélyebbre, majd egyre gyorsabban. Rásegített a kezével is... Nem kellett sok, hogy elmenjek.
14
milyen csikló? hát farka van, nem? :'D vagy mégsem transzi, hanem hermafrodita?
Egyébként egyetértek a többi hozzászólóval... elég szánalmas a sztori is meg a kérdező is.
A farkas résznél én majdnem kiestem a világból, hogy micsoda fordulat :D
De azt másvalaki írta, % alapján kiderül :D
72%-os kezdte a sztorit, de a 75%-os sztem már várta a megfelelő pillanatot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!